ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κέλσι Γκράμερ επιστρέφει στο ρόλο που τον «απογείωσε»

Ο Κέλσι Γκράμερ επιστρέφει στο ρόλο που τον «απογείωσε»
Jordan Strauss/Invision/AP

Τον αγαπημένο ψυχίατρο, Frasier Crane, αναμένεται να ενσαρκώσει για δεύτερη φορά ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, Κέλσι Γκράμερ στην επερχόμενη και πολλά υποσχόμενη σειρά του Paramount+, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Η αναβίωση του Frasier έρχεται σχεδόν 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο της αρχικής κωμικής σειράς του 1993, η οποία ήταν spinoff της δημοφιλούς κωμικής σειράς Cheers.

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό People, ο Γκράμερ εμφανίζεται μπροστά στο κοινό, το οποίο τον χαιρετίζει με επευφημίες και χειροκροτήματα. Χαμογελάει κρατώντας ένα μικρόφωνο και ευχαριστεί όλους για τη θερμή υποδοχή.

«Χαίρομαι που είστε εδώ. Δεν μπορώ να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι που είστε εδώ και πόσο ευγνώμονες είμαστε που έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ξανά για εσάς», λέει ο Γκράμερ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που κάνουμε, αυτή τη νέα ομάδα ανθρώπων που μπορείς να ερωτευτείς και να γνωρίσεις. Δουλέψαμε τόσο σκληρά σε αυτό και έχει περάσει αρκετός καιρός, και νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάτι πολύ όμορφο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ