ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βρες το κινητό: Η ανάρτηση στο Facebook που θα κάνει τα μάτια σας να πονέσουν

Βρες το κινητό: Η ανάρτηση στο Facebook που θα κάνει τα μάτια σας να πονέσουν

Τα παιχνίδια παρατηρητικότητας είναι μια ανελέητη μόδα online.

Πριν λίγους μήνες το διαδίκτυο επάθε υστερία αναζητώντας ένα πάντα σε κάθε πιθανή εκδοχή. Άλλες φορές μια οφθαλμαπάτη παγιδεύει τους χρήστες οnline και γίνεται viral. Εδώ ένα φόρεμα που κανείς δεν μπορούσε να είναι απόλυτα σίγουρος εαν το βλέπει το πραγματικό χρώμα που είναι, ήταν αρκετό για να γίνει είδηση σε κάθε media outlet που σέβεται τον εαυτό του καταγράφοντας τα σημεία των καιρών.

Αυτή την εβδομάδα μια φωτογραφία που πόσταρε η Jeya May Cruz από τη Μανίλα στις Φιλιπίννες έχει κάνει το Ιντερνετ να πονοκεφαλιάσει.

Aπό την ημέρα που μοιράστηκε το αθώο παιχνίδι της στο Facebook το Game Of Phones όπως το ονόμασαν έχει γίνει θέμα σε τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ.

Στην αρχή φαίνεται μια πολύ εύκολη αποστολή. Είναι μια φωτογραφία απλή, ένα τραπέζι, ένα χαλί και ένα κινητό τηλέφωνο παρατημένο κάπου. Απλά πρέπει να εντοπίσει κάποιος τη συσκευή.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;

Η προσπάθεια θα κάνει τα μάτια σας να πονέσουν. Ένας κανονικός άνθρωπος θα τα είχε ήδη παρατήσει. Είναι περίπου αδύνατο για κάποιο κουρασμένο από την πληροφορία βλέμμα να διακρίνει που είναι το κινητό σε αυτή τη φωτογραφία. Το εντοπίσατε; Όχι; Μήπως να καλέσετε κάποιον φίλο σας στο τηλέφωνο για λίγη επιπλέον βοήθεια; Δεν ξέρω...

Η απάντηση ΕΔΩ.

Ε, λίγο πιο κάτω.

Ακόμη λίγο.

Λίγο ακόμη.

Υπομονή, μεγάλη αρετή.

Περίπου εδώ.

Α, το τηλέφωνο.

carpet with phone 650x656 81468219393

ΔΗΜΟΦΙΛΗ