ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο «παιχνίδι» των συνεντεύξεων μπαίνει ξανά ο Τζέιμς Κόρντεν

Στο «παιχνίδι» των συνεντεύξεων μπαίνει ξανά ο Τζέιμς Κόρντεν
Ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν Chris Pizzello/Invision/AP

Τη νέα εβδομαδιαία σειρά «This Life of Mine with James Corden» αναμένεται να παρουσιάζει από τις αρχές του 2024 ο Τζέιμς Κόρντεν, γνωστός για το «The Late Late Show».

Η σειρά αυτή θα είναι η πρώτη είσοδος του χαρισματικού παρουσιαστή στον κόσμο του ραδιοφώνου, όπως αναφέρει το Variety.

Η σειρά «This Life of Mine» σύμφωνα με το SiriusXM «θα περιλαμβάνει συζητήσεις σε βάθος με τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου με θέμα τους ανθρώπους, τα μέρη, τις στιγμές και τις αναμνήσεις που τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα».

Η εκπομπή θα αφηγείται τις άγνωστες ιστορίες δημοφιλών προσωπικοτήτων από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, των βιβλίων, σύμφωνα με το SiriusXM.

Η νέα σειρά του Κόρντεν θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του SiriusXM στην εφαρμογή του δορυφορικού ραδιοφώνου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (8/11) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «SiriusXM: Next Generation Industry & Press Preview» για την παρουσίαση της νέας εφαρμογής streaming και του προγράμματος.

Ο Άγγλος ηθοποιός, τραγουδιστής, κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής παρουσίαζε για οκτώ σεζόν το «The Late Late Show» στις ΗΠΑ. Με το τέλος της εκπομπής, ο Κόρντεν μετακόμισε επίσης με την οικογένειά του πίσω στη γενέτειρά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ