Οργισμένος ο ράπερ Bad Bunny για την αλλοίωση της φωνής του από εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης
Ανανεώθηκε:
Τον εμφανή εκνευρισμό του ράπερ, Bad Bunny προκάλεσε ένα τραγούδι που έχει γίνει «viral» στο ΤικΤοκ, στο οποίο η φωνή του αλλοιώθηκε μέσω ενός εργαλείου της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Σε ανάρτησή του στο κανάλι του στο WhatsApp, ο διάσημος ράπερ ξεκαθάρισε ότι σε όποιον άρεσε το τραγούδι αυτό, είναι ανεπιθύμητος στην ομαδική συνομιλία του.
«Δεν σας αξίζει να είστε φίλοι μου» έγραψε ο Πορτορικανός τραγουδιστής στα ισπανικά. «Ούτε σας θέλω στην περιοδεία» πρόσθεσε.
Το τραγούδι κοινοποιήθηκε, σύμφωνα με το BBC, από έναν χρήστη με το όνομα flowgptmusic, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν ότι είναι συνδεδεμένο με την πλατφόρμα AI FlowGPT - η οποία λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT.
Ο Bad Bunny, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Benito Antonio Martínez Ocasio χρησιμοποίησε επίσης υβριστικά σχόλια για να περιγράψει το τραγούδι στην ανάρτησή του στο WhatsApp, όπου έχει 19 εκατομμύρια ακόλουθους.
Να σημειωθεί ότι, ο τραγουδιστής έχει περισσότερους από 83 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify.
Επικοινωνία Ερντογάν - Τραμπ τη Δευτέρα για το Ουκρανικό και την Παλαιστίνη
14:33
ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ: Κραν Μοντανά: Εντείνεται η αγωνία για την 15χρονη Αλίκη - Οικογένειες σε απόγνωση αναζητούν τα παιδιά τους
14:27
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Ιανουαρίου
14:24
Μαρινάκης: Τα ελληνικά πανεπιστήμια το 2026 δεν έχουν «αιώνιους φοιτητές» και καμία ενεργή κατάληψη
14:15