ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι κοιμόταν και έτρωγε για μήνες σε μια φουσκωτή βάρκα

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι κοιμόταν και έτρωγε για μήνες σε μια φουσκωτή βάρκα
Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Ο Μπάτμαν… Ρόμπερτ Πάτινσον δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το Batboat –κατά το Batcar- στις περιπέτειές του, ωστόσο ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποτε εκείνος χρησιμοποιούσε μια φουσκωτή βάρκα για να κοιμάται, να κάθεται και να τρώει.

«Υπήρχε μια εποχή που το μόνο “έπιπλο” που είχα για έξι μήνες ήταν μια φουσκωτή βάρκα, που χρησιμοποιούσα ως καναπέ, κρεβάτι και τραπεζαρία» δήλωσε ο Πάτινσον σε συνέντευξή του στο Architectural Digest.

«Την αγαπούσα πολύ αλλά μού δημιούργησε πολλά προβλήματα στη μέση» είπε ο ηθοποιός, γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «The Lighthouse», «Twilight» και πιο πρόσφατα το «The Batman».

Ο Πάτινσον αποφάσισε τον τελευταίο καιρό να ασχοληθεί με το σχεδιασμό επίπλων και, σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια Νικόλ Γκόρντον, δημιούργησε τον καναπέ τον ονείρων του.

Πρόκειται για έναν βελούδινο καναπέ σε ροζ απόχρωση, με δύο τεράστια μπράτσα σαν «αυτιά» δεξιά και αριστερά.

Δημιουργήθηκε από τα σκίτσα του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος πιστεύει ότι «θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με παιχνιδιάρικο τρόπο, αφήνοντας στην άκρη τους τύπους».

Ο Πάτινσον και η Γκόρντον μετέτρεψαν τις πρωτότυπες ιδέες του ηθοποιού σε ένα σχέδιο και στη συνέχεια συνεργάστηκαν με τον σχεδιαστή και αρχιτέκτονα Andrea Cadioli και την ταπετσέρισα Claudia Bracamontes, για να δώσουν σάρκα και οστά στον καναπέ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός επιχειρεί να μπει στον κόσμο της… τέχνης, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο επιμελήθηκε έξι έργων τέχνης για την δημοπρασία του Sotheby’s στη Νέα Υόρκη.

Μεταξύ αυτών ήταν ένας πίνακας του 1964 από τον Willem de Kooning, τον πίνακα του 2011 Rotation #9 από τον Richard Serra και ένα ανώνυμο έργο της Julie Mahretu από το 2005.

Robert Pattinson reveals he slept on an inflatable boat for months, by Issy Ronald, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ