ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Λατρεύει τα καλοκαίρια στην Ιταλία

Τζένιφερ Λόπεζ: Λατρεύει τα καλοκαίρια στην Ιταλία
AP

Την μεγάλη της αγάπη για την Ιταλία κυρίως για καλοκαιρινές διακοπές εξέφρασε η γνωστή σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ.

Σε συνέντευξη της στο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure αποκάλυψε ότι αν και «δεν είναι λάτρης των διακοπών» περνώντας τα τελευταία καλοκαίρια στην Ιταλία άλλαξε γνώμη.

«Μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Λόπεζ εξηγώντας ότι η ζωή της ήταν συνήθως «δουλειά, δουλειά, δουλειά». Ωστόσο όταν βρέθηκε στην Ιταλία «είπα: "Θεέ μου, είναι αυτό που μου έλειπε σε όλη μου τη ζωή"». Ενώ αυτό που έκανε την διάσημη τραγουδίστρια να επιστρέψει στην Ιταλία είναι η αγάπη της για την θάλασσα.

«Μου αρέσει να είμαι στο νερό, για να είμαι ειλικρινής. Νιώθω ότι το νερό είναι πραγματικά κάτι που με ηρεμεί. Μπορώ πραγματικά να κάθομαι ακίνητη και να κοιτάζω τον ωκεανό και τον ουρανό» σημείωσε. «Μου αρέσει να βρίσκομαι στην ακτή, είναι πανέμορφα και να τρώω έξω και να απολαμβάνω τον καθαρό αέρα».

Παράλληλα η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε ότι έχει καταφέρει να εκτιμήσει το ιταλικό περιβάλλον επειδή η δουλειά της, την κρατάει κυρίως σε κλειστούς χώρους.

«Νομίζω ότι επειδή είμαι πάντα μέσα στα στούντιο και τα σκηνικά, ηχογραφώντας, το να είμαι έξω είναι κάτι σαν πολυτέλεια για μένα», συνέχισε η σταρ προσθέτοντας ότι λατρεύει το Σορέντο, το Κάπρι και το μεσαιωνικό χωριό Ρεβέλο ενώ στα ταξίδια της δεν αποχωρίζεται το iPad.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ