ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει παγκόσμια ειρήνη για τα γενέθλια της

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει παγκόσμια ειρήνη για τα γενέθλια της

Στις 24 Ιουλίου η Λατίνα σταρ προσθέτει ακόμη ένα χρόνο στην αειθαλή γοητεία της. Για τα 47α γενέθλια της η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη επιθυμεί κάτι που αφορά τους πάντες.

Στον απόηχο του μακελειού στο Ορλάντο, την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια αλλά και τις πολιτικές αναταραχές στην Τουρκία η JLO επιθυμεί “περισσότερη αγάπη και ενότητα”.

Aυτή είναι η μόνη ευχή της γυναίκας που συμμετείχε μαζί με άλλους καλλιτέχνες, δύο εβδομάδες πριν, σε ένα κομμάτι που αφιέρωσε στη μνήμη των θυμάτων του hate crime στο Pulse και στοχεύει κατά του μίσους.

“Εύχομαι ο κόσμος να βρει τον τρόπο να λύσει τις διαφορές του και να έχει περισσότερη αγάπη και ενότητα τώρα” είπε η μητέρα δύο παιδιών και καλλιτέχνης που μοιάζει ικανή να τα καταφέρνει όλα. Κινηματογράφο, τηλεόραση, τραγούδι, χορό, υπερθέαμα.

Στο ίδιο πασιφιστικό πνεύμα η Λόπεζ κυκλοφόρησε πρόσφατα το single της “Love Make the World Go Round”.
“Eίναι ένα κομμάτι για τις ανθρώπινες σχέσεις και την αγάπη” είπε στο E! η Λατίνα μετά από το μίσος που βλέπει να γιγαντώνεται στην καθημερινότητα μας.

“Ένιωσα την ανάγκη να πω κάτι ή να κάνω κάτι” είπε για όλα όσα ακολούθησαν του μακελειού στο Ορλάντο, το πρώτο από μια σειρά αιματηρών γεγονότων που την άγγιξαν.

“Aποφάσισα πως ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το τραγούδι. Άκουσα το κομμάτι εντελώς διαφορετικά από εκείνη τη στιγμή” είπε η ίδια που ερμήνευσε το single ζωντανά στο δίκτυο του NBC με 50 επιζώντες του Ορλάντο στο κοινό να συγκινούνται μαζί της με την έκκληση της να δίνουμε αγάπη με όποιο κόστος για να πολεμήσουμε το μίσος.

Η Λόπεζ και ο Lin-Manuel Miranda, συνδημιουργός της στο single “Love Make the World Go Round” θα δωρίσουν το 100% των εσόδων από τις ψηφιακές πωλήσεις μέχρι και τον Οκτώβριο στον ισπανόφωνο οργανισμό “Somos Orlando” που φροντίζει για τις οικογένειες των νεκρών του Ορλάντο και τη μνήμη τους αιματηρού εγκλήματος που κόστισε τη ζωή σε 49 ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον 53 στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης την 12η Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ