ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποια είναι η αγαπημένη ταινία της Αντέλ για το 2023

Ποια είναι η αγαπημένη ταινία της Αντέλ για το 2023
AP

Η ταινία «The Iron Claw» με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον (Zac Efron) είναι η αγαπημένη ταινία της Αντέλ (Adele) για τη χρονιά που πέρασε.

Ο Έφρον έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία φαίνεται η Αντέλ να αποκαλύπτει την προτίμηση της διάσημης τραγουδίστριας για την συγκεκριμένη ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους τον περασμένο χρόνο.

«Προφανώς υπάρχουν πολλές υπέροχες ταινίες, αλλά αν δεν την έχετε δει, το "Iron Claw" ήταν η αγαπημένη μου ταινία της χρονιάς», είπε η τραγουδίστρια.

«Δεν ξέρω αν πολλοί από εσάς το έχετε δει. Πρόκειται για μια πολύ διάσημη αμερικανική οικογένεια παλαιστών», συνέχισε η Αντέλ.

«Ο Μαέστρος ήταν εκπληκτικός. Ήταν όλοι καταπληκτικοί», πρόσθεσε η τραγουδίστρια καθώς αναφέρθηκε και σε άλλες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2023. «Έμεινα ενθουσιασμένη από τον Ζακ Έφρον [στο "The Iron Claw"] και στο τέλος έκλαψα για δύο ώρες. Η αγαπημένη μου ταινία της χρονιάς λοιπόν είναι το "Iron Claw"»

Ο Έφρον παίζει τον ρόλο του Κέβιν Φον Έριχ στην ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία της «ανόδου και πτώσης της οικογένειας Φον Έριχ, μιας δυναστείας παλαιστών που άσκησε τεράστια επιρροή στο άθλημα από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα», αναφέρει το επίσημο σημείωμα για την ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ