ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Mισέλ Ομπάμα βγάζει τη Beyoncé από μέσα της στο καλύτερο Carpool Karaoke της ημέρας

H Mισέλ Ομπάμα βγάζει τη Beyoncé από μέσα της στο καλύτερο Carpool Karaoke της ημέρας

Είναι σίγουρο ότι η Μελάνια Τραμπ δεν ξέρει τι να κάνει τώρα μετά τη λογοκλοπή που την έκανε περίγελο πολλών. Πως θα μιμηθεί την πρώτη κυρία των ΗΠΑ σε αυτή τη στιγμή της που μπήκε αμα τη εμφανίσει στην ανθολογία των καλύτερων τηλεοπτικών στιγμών της χρονιάς και ίσως ολόκληρη της (άτυπης, ουσιαστικής ωστόσο) θητείας της;

Το Carpool Karaoke που προβλήθηκε στο The Late Late Show, την Τετάρτη το βράδυ, βρίσκει την Ομπάμα συνοδηγό στη βόλτα της με τον Τζέιμς Κόρντεν σε μία βόλτα με αμάξι που τραγούδησαν πολλά.

"Signed, Sealed, Delivered I’m Yours" από τον Στίβι Ουόντερ (η Ομπάμα ξέρει τα άπαντα του μουσικού, λέει), "Single Ladies" της Beyoncé αλλά και τα "Get Ur Freak On" και "Τhis is for my Girls" με τη Missy Elliott που κάνει guest εμφάνιση στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, όλα αυτά αφού έχουν αποδείξει την αγάπη τους στο Snapchat.

snapchat

To "Τhis is for my Girls" είναι και το επίσημο μουσικό θέμα της παγκόσμιας καμπάνιας της πρώτης κυρίας για την ανάγκη της εκπαίδευσης στα κορίτσια όλου του κόσμου.

Στη συνέντευξη ανάμεσα στα καραόκε η Ομπάμα εξομολογείται στον κωμικό ότι αυτή είναι μια από τις σπάνιες φορές που της επιτρέπεται να κάθετσαι στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. Τα τελευταία εφτάμισι χρόνια και κάτι το προσωπικό ασφαλείας της απαγορεύει κάτι τέτοιο.

Επίσης μας ενημερώνει ότι η κόρη της έμαθε να οδηγεί, ότι από το Λευκό Οίκο θα της λείψουν οι άνθρωποι με τους οποίους έχει ζήσει την καθημερινότητα της εδώ και οκτώ περίπου χρόνια, υποστηρίζει ότι ξέρει να κάνει "πολύ καλό τοστ" χωρίς τη βοήθεια κανενός και αυτό είναι ό,τι καλύτερο έδειξε το Carpool Karaoke αυτή τη σεζόν, λένε όλοι.

Εμείς περιμένουμε τη "Μελάνια Τραμπ" να κάνει καραόκε τραγουδώντας Beastie Boys -όπως προχθές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ