ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Barbie»: Το παράπονο της Μάργκοτ Ρόμπι για τις υποψηφιότητες στα Όσκαρ

«Barbie»: Το παράπονο της Μάργκοτ Ρόμπι για τις υποψηφιότητες στα Όσκαρ
AP

Η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ, σπάει τη σιωπή της και εκφράζει το παράπονο της για το γεγονός ότι η ταινία «Barbie» δεν είναι υποψήφια για το βραβείο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

«Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος» δήλωσε η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) κατά τη διάρκεια ειδικής προβολής της ταινίας «Barbie» από το Screen Actors Guild, σύμφωνα με το Deadline.

Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της και μιλά για την απουσία τόσο της ίδιας όσο και της Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) από τις μεγάλες κατηγορίες η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Χόλιγουντ.

«Προφανώς πιστεύω ότι η Γκρέτα θα έπρεπε να είναι υποψήφια για καλύτερη Σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες», συνέχισε η Ρόμπι.

Συνολικά, η ταινία «Barbie» είναι υποψήφια σε 8 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Kαλύτερης Tαινίας και Β' Γυναικείoυ Ρόλου. Η ηθοποιός η οποία διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο ως παραγωγός και η Γκρέτα Γκέργουιγκ για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, υπογράμμισε ότι είναι «εξαιρετικά ενθουσιασμένη που έχουμε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ».

Σημειώνεται ότι η «Barbie» έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2023 αφού απέφερε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την κουλτούρα, θα επηρεάσει τον πολιτισμό, απλώς να έχει κάποιο είδος επίδρασης», ανέφερε επίσης η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε. «Και έχει ήδη γίνει αυτό, και έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να προκύψει από όλο αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ