ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίντσεϊ Λόχαν: Έγκυος, απατημένη και θύμα δολοφονικής επίθεσης από τον αρραβωνιαστικό της;

Λίντσεϊ Λόχαν: Έγκυος, απατημένη και θύμα δολοφονικής επίθεσης από τον αρραβωνιαστικό της;

Τι στο διάολο μπορεί να τρέχει με την Λίντσεϊ Λόχαν, αναρωτιούνται τα media του εξωτερικού όπως και οι γείτονες της στη γειτονιά του Knightsbridge στο δυτικό Λονδίνο.

Εκεί, τα ξημερώματα της Κυριακής κλήθηκαν και αστυνομικές δυνάμες μετά από κραυγές της Λόχαν που ξεσήκωσαν την περιοχή. Στο video που κατέφραψε γείτονας της Λόχαν ακούγεται η ίδια να ουρλιάζει: "Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Σχεδόν με δολοφόνησε. Όλοι πρέπει να το ξέρουν. Φύγε από το σπίτι μου!"

Η αστυνομία έσπασε την πόρτα λίγο μετά την αναφορά για κραυγές στο σπίτι των 2.7 εκατομμυρίων στερλίνων της Λόχαν αλλά δεν βρήκε κανέναν μέσα στο διαμέρισμα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ πριν.

Παρασκευή βράδυ η Λόχαν κάνει ανάρτηση στο Snapchat απευθυνόμενη στον Tarabasov. “Ο αρραβωνιαστικός μου έχει πολλά νεύρα μαζί μου και εγώ πίνω μόνο νερό για να τον κάνω να έρθει σπίτι (σσ. ;) Μωρό μου, επέστρεψε σπίτι, σε παρακαλώ” έγραψε. Ήταν μια πολλά υποσχόμενη αρχή αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα ακολουθούσε.

Σάββατο πια, η Λόχαν κάνει ανάρτηση στο Instagram το πορτρέτο τους. Το πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της είναι σβησμένο, μουτζουρωμένο, σχεδόν κατεστραμμένο.

lindsay blurred

Στη συνέχεια η Λόχαν πήρε τα πράγματα στα χέρια της κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο που πλέον έχει κατεβάσει αλλά το Ίντερνετ έχει μνήμη.

Σε αυτές η ΛιΛο έδειχνε τον Tarabasov να διασκεδάζει σε club του Λονδίνου. Στις λήψεις που προφανώς κάποιος καλοθελητής έστειλε στη Λόχαν ο Ρώσος μεγιστάνας έχει παρέα του: α) έναν άλλον άντρα και β) μια παγωνιέρα. Ωστόσο αυτό δεν είχε καμία σημασία για την ίδια που ήταν έξαλλη και κατηγόρησε τον σύντροφο της ότι είχε μαζί του μια “πόρνη” με την οποία και την απατά.

lindsay club1

Για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δραματικά η Λίντσεϊ Λόχαν κατηγόρησε ως “πόρνη” τη ρωσίδα σχεδιάστρια μόδας Dasha Pashevkina, με την οποία λίγες μέρες πριν μοιραζόταν στιγμές διασκέδασης και πλουμιστής ανεμελιάς. Αλλά αυτό ήταν τότε, αυτά ήταν προχθές.

lindsay designer

Στη συνέχεια η Λίντσεϊ Λόχαν μοιράστηκε στο Instagram και το Twitter την διεύθυνση της Pashevkina στο Λονδίνο. Τα πάντα σβήστηκαν λίγες στιγμές μετά αλλά όχι και τα screen captures που υπενθυμίζουν πολλά. Για κάποιο άγνωστο σε όλους λόγο στην ίδια ανάρτηση έκανε και hashtag τα ονόμα των Ντόναλντ Τραμπ και Βλάντιμιρ Πούτιν.

lohan address

Μετά από την αναφορά της στον Τραμπ αλλά και τον Πούτιν, η Λίντσεϊ Λόχαν έδωσε και την απίθανη γροθιά της κάτω από τη ζώνη. Σε ανάρτηση που ακολούθησε η Λίντσεϊ Λόχαν ανέβασε μια φωτογραφία της από την ταινία Labor Pains που υποδύεται την έγκυο και τη συνόδεψε με την εύλογη λεζάντα¨: “Eίμαι έγκυος!” Το δράμα συνεχίζεται...

linday pregnant

ΔΗΜΟΦΙΛΗ