ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Wonder Woman, Kong, Prison Break, Walking Dead: Όλα τα υπερθεαματικά trailer από το Comic-Con 2016

Wonder Woman, Kong, Prison Break, Walking Dead: Όλα τα υπερθεαματικά trailer από το Comic-Con 2016

Ολοκληρώθηκε με ανέλπιστη επιτυχία η γιορτή της επιστημονικής φαντασίας και του παραμυθιού στη μικρή και μεγάλη οθόνη, Comic-Con.

Πέρα από τους άπειρους cosplayers και φανατικούς των comic που βρέθηκαν εκεί για να συναντήσουν τα ινδάλματα και να γίνουν κομμάτι ενός σύμπαντος που όλα μπορούν να συμβούν, τα studio και τα τηλεοπτικά δίκτυα χάρισαν σε όλους τα πιο εκρηκτικά trailer των παραγωγών που θέλουν να απασχολήσουν τους θιασώτες του παραμυθιού στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Από το επόμενο ταξίδι στον κόσμο της μαγείας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στο ανείπωτα εντυπωσιακό trailer της αμαζόνας Wonder Woman και από το sequel του τρόμου στο Blair Witch που επιστρέφει στον Βασιλιά Αρθούρο νέα κοπήςαυτά είναι όλα τα κινηματογραφικά trailer που θα σας κάνουν πιο ανυπόμονους από ποτέ όπως παρουσιάστηκαν στο Σαν Ντιέγκο (fyi, τα τηλεοπτικά πιο κάτω).

Το υπερθέαμα στον κινηματογράφο

Wonder Woman

Kong Skull Island

Suicide Squad

Doctor Strange

King Arthur: Legend of the Sword

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Justice League Special

Blair Witch Sequel

Το υπερθέαμα στην τηλεόραση

Πέρα από τα κινηματογραφικά studio, το Netflix, η FOX, το Starz αλλά και το BBC χρησιμοποιούν τη δεξαμενή ενθουσιασμού για τον κόσμο της φαντασίας Comic-Con για να δείξουν το νέο οπλοστάσιο τους στη μάχη της τηλεθέασης. Από τις επόμενες περιπέτειες του Michael Scofield (Wentworth Miller) στο Prison Break που κάνει reboot αρκετά χρόνια μετά την τελευταία σεζόν της προηγούμενης σειράς και θέλει τον ήρωα να σχεδιάζει να αποδράσει από μία φυλακή της Μέσης Ανατολής στο τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel που κάνει επέλαση στη διασκέδαση από παντού, αυτά είναι τα trailer των τηλεοπτικών σειρών που θέλουν να κάνουν την τηλεθέαση χίλια κομμμάτια

Prison Break

Marvels Iron Fist

Walking Dead 7

American Gods

Sherlock

Legion

ΔΗΜΟΦΙΛΗ