ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτει τι κάνει τα ρούχα των επίσημων εκδηλώσεων

Η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτει τι κάνει τα ρούχα των επίσημων εκδηλώσεων

H ηθοποιός Κέιτ Χάντσον

AP Photo/Ashley Landis

Το τι θα κάνει τα ρούχα που έχει φορέσει σε πρεμιέρες αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον.

Μιλώντας στο PEOPLE είπε ότι πολλά από τα ρούχα που έχει φορέσει σε πρεμιέρες όλα αυτά τα χρόνια, σκοπεύει μια μέρα να τα αφήσει στην 5χρονη σήμερα κόρη της Rani Rose.

«Δεν έχω καταφέρει να τα κρατήσω όλα με τα χρόνια, αλλά αυτά που μπορώ και αυτά που είναι κατά παραγγελία τα κρατάω», είπε αποκλειστικά στο περιοδικό η σταρ.

«Ήδη η Ράνι ψάχνει τα παπούτσια μου και την πιάνω να ανοίγει τις πόρτες της ντουλάπας μου και να κοιτάζει μέσα. Καθώς κρυφοκοιτάζει ορισμένα πράγματα, λέω: Αυτό ανήκει ήδη στη Ράνι», προσθέτει γελώντας η μαμά τριών παιδιών. «Έτσι, μια μέρα είμαι σίγουρη ότι θα αρχίσω να βλέπω πράγματα να χάνονται».

Η Χάντσον έχει μία κόρη με τον αρραβωνιαστικό της μουσικό Ντάνι Φουτζικάουα ενώ είναι μαμά του 12χρονου Bingham και του 20χρονου Ryder.

Όταν ρωτήθηκε αν ακόμα επιλέγει ρούχα από την ντουλάπα της διάσημης μητέρας της Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn), υπογράμμισε. «Όχι, πια. Ίσως όταν ήμουν νεότερη και ζούσα στο σπίτι της πριν από πολλά χρόνια να βουτούσα στη ντουλάπα της μητέρας μου».

«Όλα έχουν μια ιστορία»

Αναλογιζόμενη τα δικά της ρούχα που έχει φορέσει σε επίσημες εκδηλώσεις όπως πρεμιέρες ταινιών και βραβείων η ηθοποιός είπε ότι όλα έχουν μια ιστορία που συνδέεται με αυτά.

«Αποτελούν κομμάτι της προσωπικής μου ιστορίας. Έτσι, το να τα κρατάω είναι κάτι σαν αναδρομή στην τέχνη που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και είναι πραγματικά ενδιαφέρον να κοιτάζω πίσω».

Σημείωσε επίσης ότι οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στο παρελθόν είχαν μία μοναδική αίσθηση της μόδας.

«Ήμουν πολύ πολύ τυχερή», κατέληξε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ