ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέα σειρά του BBC με παρουσιάστρια την Κόρτνεϊ Λαβ - Θα συζητά με γυναίκες που την έχουν επηρεάσει

Νέα σειρά του BBC με παρουσιάστρια την Κόρτνεϊ Λαβ - Θα  συζητά με γυναίκες που την έχουν επηρεάσει

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Κόρτνει Λαβ

(AP Photo/Luca Bruno)

«Courtney Love’s Women» θα είναι ο τίτλος της νέας σειράς που θα παρουσιάζει η  τραγουδίστρια των Hole, Κόρτνεϊ Λαβ.

Η διάσημη τραγουδίστρια θα συζητά για τις γυναίκες που την έχουν επηρεάσει, ενώ παράλληλα θα αναλύει τις πολλές πτυχές της ζωής και της καριέρας της, σύμφωνα με ανακοίνωση του BBC Radio 6 Music και του BBC Sounds.

Συμπαρουσιαστής της Κόρτνει Λαβ θα είναι ο συγγραφέας Ρομπ Χαρβίλα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το BBC η αρχηγός των Hole θα οδηγήσει τους ακροατές σε ένα ταξίδι στη ζωή της και στη μουσική που την καθόρισε.

Ανάμεσα στα διάφορα γεγονότα της ζωής της που θα θίξει είναι η εποχή που απήγγειλε ποίηση της Σίλβια Πλαθ για μια ακρόαση στο Mickey Mouse Club, o αγώνας της με τον εθισμό στα ναρκωτικά, ο ρόλος της στην ταινία «The People vs. Larry Flynt», η προσπάθεια να κάνει προξενιό τη Στίβι Νικς με τον Μπίλι Κόργκαν και η σχέση της με τον αείμνηστο τραγουδιστή τον Nirvana, Κερτ Κομπέιν.

«Η Κόρτνεϊ Λαβ είναι είδωλο και πρωτοπόρα – η επιρροή της στη μουσική και την κουλτούρα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών είναι αναμφισβήτητη» δήλωσε η Σαμάνθα Μόι, επικεφαλής του BBC Radio 6 Music. «Προσκαλούμε καλλιτέχνες να μοιραστούν τις ιστορίες τους απευθείας με τους θαυμαστές τους και τους ακροατές μας και είμαι πολύ περήφανη που η Κόρτνεϊ θα παρουσιάσει μια σειρά απίστευτων εκπομπών για εμάς τον Απρίλιο».

Τόνισε ακόμη ότι στις 12 Απριλίου θα γιορταστεί η 30η επέτειος ενός από τα πιο δυνατά έργα της Κόρτνεϊ, το Live Through This των Hole με εκπομπή στη μουσική της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ