ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«A Simple Favor»: Έρχεται σίκουελ με τις Μπλέικ Λάιβλι και Άννα Κέντρικ

«A Simple Favor»: Έρχεται σίκουελ με τις Μπλέικ Λάιβλι και Άννα Κέντρικ

Η Άννα Κέντρικ (αριστερά) με την Μπλέικ Λάιβλι (δεξιά)

Associated Press

Ένα σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας μυστηρίου-κωμωδίας του 2018 «A Simple Favor» (Μια μικρή χάρη) ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν η Lionsgate και η Amazon Studios.

Το σίκουελ πρόκειται να έχει ξανά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τις Άννα Κέντρικ και Μπλέικ Λάιβλι, καθώς και τον Πολ Φέιγ στη σκηνοθεσία.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2017, το «A Simple Favor» αφηγήθηκε την ιστορία μιας χήρας ανύπαντρης μητέρας που ονομαζόταν Στέφανι, την οποία υποδύθηκε η Κέντρικ.

Δουλεύοντας ως vlogger στο Κονέκτικατ, ζηλεύει την ζωή της καλύτερής της φίλης, Έμιλυ (Λάιβλι). Η Έμιλυ έχει μια επιτυχημένη καριέρα, μια αγαπημένη οικογένεια και έναν φανταχτερό τρόπο ζωής. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ανατρέπονται όταν η Έμιλυ εξαφανίζεται μυστηριωδώς μια μέρα, με αποτέλεσμα η Στέφανι να ξεκινήσει να διερευνά το παρελθόν της φίλης της.

Το σίκουελ αναμένεται να αφηγηθεί την επιστροφή της Στέφανι και της Έμιλυ, σε ένα ταξίδι τους στο πανέμορφο νησί Κάπρι της Ιταλίας για τον γάμο της Έμιλυ με έναν πλούσιο Ιταλό επιχειρηματία, σύμφωνα με το Variety.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ