ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στίβι Γουόντερ: Τι προέτρεψε τους μουσικούς σε εκδήλωση στη Λεωφόρο της Δόξας

Στίβι Γουόντερ: Τι προέτρεψε τους μουσικούς σε εκδήλωση στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Στίβι Γουόντερ στην εκδήλωση στη Λεωφόρο της Δόξας μαζί με την τιμώμενη Μάρθα Ριβς

(AP Photo/Damian Dovarganes)

Το μουσικό είδωλο, ο θρυλικός Στίβι Γουόντερ, εμφανίστηκε σε τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλυγουντ για να τιμήσει την τραγουδίστρια της Motown, Μάρθα Ριβς.

Στην εκδήλωση αυτή ο 73χρονος τραγουδιστής προέτρεψε τους μουσικούς να διαδώσουν για άλλη μια φορά το μήνυμα της αγάπης μέσω της μουσικής σε μια εποχή που η πόλωση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Στίβι Γουόντερ είπε ότι ο Γκόρντι έφερε τη Motown στις ΗΠΑ, κάτι που «ανάγκασε πραγματικά όσους μισούσαν τη χώρα να σταματήσουν, να σταματήσουν και να σκεφτούν ξανά την αγάπη». «Είμαστε και πάλι σε αυτή τη στιγμή που πρέπει να συμβεί αυτό» πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA μετά την τελετή: «Η μουσική ήταν πάντα το ίδιο πράγμα που έφερνε κοντά τους ανθρώπους, περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο και είναι ένας τρόπος έκφρασης που ακούς και νιώθεις τις δονήσεις και αυτές οι δονήσεις μετατρέπονται στο πως και τι αισθάνεσαι».

«Και έτσι νομίζω ότι έχουν γραφτεί τόσα πολλά πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη αγάπη σε αυτό» πρόσθεσε.

«Είμαστε σε μια εποχή στην οποία οι άνθρωποι ερωτεύονται πάρα πολύ πράγματα, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφορετικές πλατφόρμες, πράγματα που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, στα οποία νομίζω ότι πρέπει ως γονείς να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όχι πράγματα, διαφορετικά οι απόψεις ή οι θεωρίες συνωμοσίας καθορίζουν πώς σκέφτονται τα παιδιά μας».

Ο Στίβι Γουόντερ είπε ότι η Motown έχει μεγαλώσει και έχει πάρει διαφορετικές μορφές «αλλά η ιστορία και το μεγαλείο του Μπέρι Γκόρντι (θα ζουν για) αιώνες και αιώνες στο μέλλον».

Ο Στίβι Γουόντερ παρέστη στην τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλυγουντ για να τιμήσει την τραγουδίστρια της Motown, Μάρθα Ριβς, μαζί με τον «βασιλιά της Motown» Σμόουκι Ρόμπινσον και τον ιδρυτή της θρυλικής δισκογραφικής Μπέρι Γκόρντι που έχτισε τις καριέρες τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ