ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κυνηγός ταλέντων: Ο Τζόνι Ντεπ, χαρισματικός αλλά... ο χειρότερος κιθαρίστας που είδα ποτέ

Κυνηγός ταλέντων: Ο Τζόνι Ντεπ, χαρισματικός αλλά... ο χειρότερος κιθαρίστας που είδα ποτέ

Ο Τζόνι Ντεπ στις κιθάρες και ο Αλις Κούπερ στο τραγούδι στις εμφανίσεις τους με το εμβληματικό συγκρότημα Hollywood Vampires

Bruce Kluckhohn/AP Images for Starkey Hearing Foundation

Ως τον «χειρότερο κιθαρίστα που είχε δει ποτέ» στη ζωή του, περιγράφει τον Τζόνι Ντεπ ένα γνωστό στέλεχος δισκογραφικής. 

Ο Τομ Ζουτότ, διάσημο στέλεχος της A&R σε πρόσφατη συνέντευξη στο X5 Podcast αποκάλυψε ότι αφού παρακολούθησε μια από τις πρώτες ακροάσεις της μπάντας στην οποία έπαιζε ο Ντεπ προτού κατακτήσει τη φήμη στο Χόλιγουντ, απέρριψε το μουσικό του ταλέντο.

Ο άνθρωπος που υπέγραψε δισκογραφικά συμβόλαια με τους Mötley Crüe και Guns N' Roses είπε ότι πιστεύει ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι «ο χειρότερος κιθαρίστας που έχει δει ποτέ».

«Θεώρησα ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θα γινόταν ροκ σταρ» είπε. «Ξέρετε, ο Τζόνι Ντεπ έκανε οντισιόν για μένα δύο φορές. Αυτή είναι μια αστεία ιστορία. Πηγαίνω σε μια πρόβα, ο μάνατζερ είναι φίλος μου, και λέει: "Ανέλαβα αυτό το συγκρότημα από το Τζάκσονβιλ, είναι υπέροχοι". Πηγαίνω να τους δω και ήταν φριχτοί. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο χειρότερος κιθαρίστας που είχα δει ποτέ - αλλά το χάρισμά του ήταν τρελό, καταλαβαίνετε;» πρόσθεσε.

«Μετά, κοιτάω τον μάνατζέρ του και του λέω: "Άκου, φίλε, δεν μπορεί να τα καταφέρει, αλλά πρέπει να βρεις σε αυτό το παιδί έναν ατζέντη και να τον βάλεις στην τηλεόραση ή σε μια ταινία. Αυτό το παιδί είναι αστέρι. Αλλά τα τραγούδια είναι χάλια και η μουσικότητα είναι φριχτή"» τόνισε.

Λίγους μήνες αργότερα, όπως ανέφερε ο Τομ Ζουτότ, ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε να εξασφαλίσει έναν ατζέντη και πήρε ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street».

Ο Αμερικανός ηθοποιός σήμερα είναι μέλος του supergroup Hollywood Vampires μαζί με τον Άλις Κούπερ και τον Τζο Πέρι των Aerosmith. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέχρι σήμερα και έχουν κάνει πολλές παγκόσμιες περιοδείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ