ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Inside Out 2»: Η Ράιλι και τα εφηβικά της άγχη ταλαιπωρούν τα... Μυαλά που Κουβαλά! -Δείτε τρέιλερ

«Inside Out 2»: Η Ράιλι και τα εφηβικά της άγχη ταλαιπωρούν τα... Μυαλά που Κουβαλά! -Δείτε τρέιλερ

Η Έιμι Πόλερ, η φωνή της Χαράς στην πρόσφατη παρουσίαση της ταινίας  «Inside Out 2» (το σίκουελ της ταινίας  «Τα μυαλά που Κουβαλάς») από την Walt Disney Studios στο Caesars Palace του λαες Βέγκας

AP Photo/Chris Pizzello

Tηρώντας την παράδοση η Walt Disney Studios χάρισε στο κοινό του τα πρώτα 35 λεπτά της πολυαναμενόμενης ταινίας της Pixar, «Inside Out 2» (Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2). Το σίκουελ της αγαπημένης ταινίας - animation του 2015 φέρνει τους θεατές πίσω στο μυαλό της έφηβης πλέον Ράιλι, με τα συναισθήματά της να προσπαθούν να ισορροπήσουν με τα νέα, εφηβικά της άγχη!

Η Χαρά (με τη φωνή της Ειμι Πόλερ), ο Φόβος (Τόνι Χέιλ), η Aηδία (Λίζα Λαπίρα), ο Θυμός (Λιούις Μπλακ) και η Λύπη (Φύλις Σμιθ) προσπαθούν να συνεργαστούν με το Άγχος (Μάγια Χοκ) που εισβάλει στην ψυχή της.

«Έχω υποδυθεί πολλούς χαρούμενους χαρακτήρες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν τόσο ξεχωριστός για μένα όσο η "Χαρά". Δεν υπήρξε ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου παύση όταν μου ζήτησαν να επιστρέψω» είπε η Έιμι Πόλερ παρουσιάζοντας το υλικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ