ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε φιλανθρωπική καμπάνια η Μέγκαν Μάρκλ - Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Σε φιλανθρωπική καμπάνια η Μέγκαν Μάρκλ - Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Η Μέγκαν Μαρκλ

(Photo by Jack Plunkett/Invision/AP)

Σε μια νέα φιλανθρωπική δράση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας θα συμμετάσχει η Μέγκαν Μάρκλ μαζί με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της Αμπιγκέιλ Σπένσερ.  

Πρόκειται για πρωτοβουλία του «Alliance of Moms», όπου η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο «Suits», Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο φιλανθρωπικός οργανισμός δείχνουν τις κυρίες να φορούν ένα λευκό μπλουζάκι πάνω στο οποίο με κόκκινα γράμματα αναγράφεται η φράση «Αγάπα όπως μία μαμά».

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε «βασικές ανάγκες, εκπαίδευση και υποστήριξη έτσι ώστε οι νέοι γονείς και τα παιδιά τους να μπορούν να θεραπευτούν και να προοδεύσουν».

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Kelly McKee Zajfen ευχαρίστησε τις δύο φίλες της γράφοντας: «Όταν μιλάμε για ανθρώπους στη ζωή μας που μας ανεβάζουν όταν το έχουμε ανάγκη με αδιαμφισβήτητη δύναμη αγνής αγάπης σκέφτομαι τις συγκεκριμένες δύο. Με εμπνέετε. Με ανεβάζετε όποτε το χρειάζομαι και αγαπάτε όπως μια Μαμά».

Σημειώνεται ότι η Kelly McKee Zajfen ίδρυσε το «Alliance of Moms» το 2014.

«Σας ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη στο «Alliance of Moms» για τη στήριξη της καμπάνιας και της νεολαίας μας. Με αυτό στηρίζετε την αποστολή να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τους νέους γονείς που έχουν δεχτεί ανάδοχη φροντίδα. Προς τιμήν της Γιορτής της Μητέρας, ελπίζω να υποστηρίξετε και αυτήν την εκστρατεία» συμπλήρωσε στη λεζάντα.

Σύμφωνα με το Tatler, η εμφάνιση της Mέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε εν μέσω μιας πολυάσχολης περιόδου για την ίδια, καθώς κυκλοφορεί τα πρώτα της προϊόντα από τη φιλόδοξη επιχειρηματική της κίνηση «American Riviera Orchard».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ