ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Eύα Μέντες σπάει τη σιωπή της για μία γέννηση και μία κηδεία που την άλλαξαν

H Eύα Μέντες σπάει τη σιωπή της για μία γέννηση και μία κηδεία που την άλλαξαν

Μιλώντας για πρώτη φορά για το θάνατο του αδελφού της, Κάρλος Μέντες αλλά και τη γέννηση της κόρης της, Aμάντα Γκόσλινγκ, η λατίνα σταρ αποθεώνει τη δύναμη της οικογένειας.

"Η απώλεια του αδελφού μου μας έφερε πιο κοντά αν και από πάντα ήμασταν δεμένοι σαν οικογένεια" λέει η 42χρονη στη συνέντευξη της στο περιοδικό Latina για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

"Το να μας βλέπω ο ένας να στηρίζουμε τον άλλον χωρίς ιδιοτέλεια, με έκανε να νι΄σω ευλογημένη που έχω αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου" πρόσθεσε για την απώλεια που την άλλαξε. Ο αδελφός της Κάρλος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 53 στις 17 Απριλίου.

"Έφερα στον κόσμο την κόρη μου Αμάντα 12 μόλις ημέρες μετά το θάνατο του αδελφού μου. Τη νεκρώσιμη ακολουθία του διαδέχθηκε ο ερχομός της κόρης μου. Ήταν μια πραγματικά, πραγματικά έντονη στιγμή της ζωής μου, προφανώς πέρα ως πέρα σπαρακτική αλλά όμορφη με το δικό της τρόπο" συμπλήρωσε η σταρ και σύζυγος του Ράιν Γκόσλινγκ.

Με δύο μικρές κόρες να μεγαλώσει και να φροντίσει η Μέντες δεν είχε πολύ χρόνο για να θρηνήσει.

"Η μεγάλη μας κόρη δεν είναι καν δύο ετών. Η μικρή μας είναι ακόμη βρέφος οπότε αυτό που με απασχολεί είναι να περάσουν ήρεμα οι μέρες και οι νύχτες μας και να δημιουργηθεί αυτός ο πολύτιμος αδελφικός δεσμός ανάμεσα στην Εσμεράλδα και την Αμάντα" προσθέτει.

Τόσο το Εσμεράλδα όσο και το Αμάντα είναι ονόματα από τους προγόνους της σταρ. "Όταν την είδαμε, με το θάνατο του αδελφού μου ακόμη νωπό, χαμογελάσαμε με τον Ράιαν (σσ. Γκόσλινγκ). Ω, η Αμαντίτα" είπε.

evamendeshermanofallecido24

Η Εύα Μέντες με τον αδελφό της Κάρλος.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της θέλουν να μεγαλώσουν τα πδιαιά τους δίγλωσσα. "Στο σπίτι παίζουμε συνέχεια κουβανέζικη μουσική. Μιλάω στα παιδιά στα ισπανικά, το ίδιο και η μητέρα μου" λέει η 42χρονη που έχει μια πολύ συγκεκριμένη προτεραιότητα να απολαύσει με την καρδιά της. Η Έυα Μέντες θέλει να είναι μια καλή μητέρα.

"Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι η ηθοποιία είναι ένα επάγγελμα καριέρας. Μεγάλωσα πολύ κοντά στο Χόλιγουντ, σχεδόν 20 λεπτά απόσταση από εκεί. Όταν είδα ένα ευκαιρία να μπω στη βιομηχανία του θεάματος έδωσα μια κλωτσιά και μπήκα μέσα" λέει για την αρχή της πορείας της. "Τώρα όμως θα πρέπει να υπάτξει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να επιστρέψω στα πλατό" λέει προτού προσθέσει ότι είναι και νιώθει πολύ τυχερή.

Για τον σύζυγο της, τα παιδιά της, την οικογένεια και τον αδελφό της που ζει μαζί τους μέσα από την μικρή κόρη τους, την Αμαντίτα.

eva mendes latina.8116

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ