Ντεμπούτο στο Μπρόντγουει για τον Τζορτζ Κλούνεϊ με το έργο «Good Night, and Good Luck»
Ανανεώθηκε:
Ο Τζορτζ Κλούνει
(Photo by Jonathan Short/Invision/AP)Το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουει θα κάνει ο γνωστός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνει με τη θεατρική διασκευή της υποψήφιας για έξι Όσκαρ δραματικής ταινίας του 2005 «Good Night, and Good Luck».
Σημειώνεται ότι στο ασπρόμαυρο φιλμ ο Ντέιβιντ Στράθερν υποδυόταν τον πρωτοπόρο δημοσιογράφο και παρουσιαστή του CBS Εντουαρντ Μάροου ο οποίος καθώς υποστηριζόταν από τον παραγωγό του Φρεντ Φρέντλι και από μια σπουδαία δημοσιογραφική ομάδα τόλμησε να αμφισβητήσει τις αντικομμουνιστικές πρακτικές του γερουσιαστή Τζόζεφ ΜακΚάρθι στον αμερικανικό λαό.
Ήταν η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του σταρ έχοντας παράλληλα διαλέξει να υποδυθεί τον παραγωγό και συνεργάτη του Μάροου, Φρεντ Φρέντλι, αναφέρει ο Guardian.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Τι λένε για τον πόλεμο κατά της αλήθειας και των γυναικών
Τζορτζ Κλούνεϊ πίσω από τις κάμερες: «Είμαι τυχερός που μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ»
Τζορτζ Κλούνει: «Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου! Πάντα το ήθελα αυτό»
Τα GTi της Peugeot επιστρέφουν υπό τάση!
10:54
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Άγιος Δημήτριος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων (pics)
10:41
Στην δικαιοσύνη σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή
10:28
Ο Πούτιν είπε στον Μπους ότι η Ουκρανία ήταν «μέρος της Ρωσίας» το 2001
10:15