Η Κάθριν Μπίγκελοου θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία της για το Netflix
Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου
ΑΠΕ-ΜΠΕΗ βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου θα σκηνοθετήσει την επόμενη μεγάλου μήκους ταινία της για το Netflix.
Η υπηρεσία streaming επιβεβαίωσε το πρότζεκτ κατά την αρχική παρουσίασή του σε διαφημιστές το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη.
Δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τον τίτλο ή την πλοκή του έργου, ωστόσο πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι θα διαδραματίζεται στον Λευκό Οίκο εν μέσω εθνικής κρίσης.
Θα είναι το πρώτο μεγάλου μήκους φιλμ της Μπίγκελοου μετά την ταινία εποχής του 2017 «Detroit», η οποία δημιουργήθηκε και διανεμήθηκε από την Annapurna Pictures.
Αν και έλαβε θετικές κριτικές, δεν κέρδισε βραβεία και δεν είχε την εμπορική επιτυχία των δύο προηγούμενων έργων της, του αμφιλεγόμενου θρίλερ του 2012 «Zero Dark Thirty» και της ταινίας για τον πόλεμο στο Ιράκ το 2009 «The Hurt Locker», που κέρδισε σε έξι κατηγορίες βραβεία Όσκαρ το 2010.
Χάρη στο «Hurt Locker», η Μπίγκελοου έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε ποτέ το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρεμιέρα για 10 ταινίες: Περιπέτειες, δράματα, αίσθημα, θρίλερ στο μενού για τους σινεφίλ
Φεστιβάλ Καννών: Η Μέριλ Στριπ τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα
Κίρα Νάιτλι: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Woman in Cabin 10»
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης απο τα Άνω Πατήσια
19:42
Μυστηριώδης τάφος με γλυπτό κουκουβάγιας αποκαλύπτει το βάθος του προκολομβιανού Μεξικού
19:37
ΚΚΕ για Συνταγματική αναθεώρηση: Ο πρωθυπουργός επιδιώκει την κατοχύρωση αντιδραστικών τομών
19:31
ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Περισσότεροι από 6.500 πολίτες ξεκίνησαν τη δωρεάν θεραπεία κατά της παχυσαρκίας
19:23