ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γκλεν Πάουελ αποφάσισε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ - Η συμβουλή του ΜακΚόναχι

Ο Γκλεν Πάουελ αποφάσισε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ - Η συμβουλή του ΜακΚόναχι

Ο ηθοποιός Γκλεν Πάουελ

Charles Sykes/Invision/AP

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και να επιστρέψει στο Τέξας αποκάλυψε ο Αμερικανός ηθοποιός, Γκλεν Πάουελ.

Μετά από 15 χρόνια στο Λος Άντζελες δήλωσε στο «The Hollywood Reporter» ότι μετακομίζει στο Όστιν, για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και να πάρει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Ο Πάουελ, του οποίου η καριέρα εκτοξεύτηκε με την ταινία «Top Gun: Maverick» που έσπασε τα ταμεία το 2022 και την επόμενη χρονιά με το «Anyone But You», υπογράμμισε ότι στα 35 του είναι έτοιμος για αυτή την αλλαγή.

Το σημαντικότερο κέρδος του, σύμφωνα με τον ίδιο είναι το γεγονός ότι «έφτασε σε αυτό το σημείο στο Χόλιγουντ είναι ότι τώρα μπορεί να φύγει από το Χόλιγουντ».

«Είναι σαν να κέρδισα τη δυνατότητα να επιστρέψω στην οικογένειά μου» συμπλήρωσε ο διάσημος πρωταγωνιστής προσθέτοντας ότι ενίσχυσε την απόφασή του το παράδειγμα του Μάθιου ΜακΚόναχι ο οποίος μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στο Τέξας από το Μαλιμπού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 το 2020.

Μιλώντας σε συνεντεύξεις ο ΜακΚόναχι είχε τονίσει την δύσκολη αλλά τελικά σωστή απόφαση που πήρε.

«Μου είπε: Το Χόλυγουντ είναι σαν το Matrix, φίλε. Μπαίνεις στην πρίζα και όλα είναι ένας ψεύτικος κόσμος. Μετά πάω στο Όστιν και βγάζω το καλώδιο από την πρίζα. Εκεί είναι όλα αληθινά…οι φίλοι μου, η οικογένειά μου», θυμήθηκε ο Πάουελ.

«Και έχει δίκιο. Αν είσαι εδώ, ζεις το Matrix όλη την ώρα, δεν υπάρχει διαχωρισμός αυτών των κόσμων. Και για μένα, ειδικά τώρα που οι γονείς μου μεγαλώνουν όπως και τα ανίψια μου θέλω έναν διαχωρισμό αυτών των κόσμων».

Σύμφωνα με το ΕΤ, πρόσφατα ο σταρ αγόρασε ένα σπίτι σε κοντινή απόσταση από τους γονείς του οι οποίοι έχουν κάνει guest εμφανίσεις σε όλες σχεδόν τις ταινίες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ