ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το GoT τελειώνει και ο George R.R. Martin ετοιμάζει νέα σειρά για τη μικρή οθόνη

Το GoT τελειώνει και ο George R.R. Martin ετοιμάζει νέα σειρά για τη μικρή οθόνη
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/ANTHONY ANEX

Καθώς το Game of Thrones οδεύει προς το τέλος του, τα στελέχη της τηλεόρασης αναζητούσαν μια νέα εμμονή, γραμμένη από τον George R.R Martin και τη βρήκαν καθώς μια νέα σειρά δημιουργείται αυτή την ώρα από τα χέρια του Martin. 

Ο δημιουργός του Song of Ice and Fire ανακοίνωσε ότι έχει κάνει συζητήσεις για την αναγέννηση της ανθολογίας του "Wild Cards" σε μια σειρά που είναι πολλά υποσχόμενη, αλλά που δεν έχει σχέση με βασίλεια, δράκους και όσα μας έχει συνηθίσει το Game of Thrones.

Η ιστορία τοποθετείται σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου ένας ιός ονόματι "Wild Cards" χτυπάει τη γη, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πολέμου και μετατρέπει όλους τους ανθρώπους που προσβάλει σε υπερ-ήρωες.

Όπως έγραψε ο συγγραφέας στο προσωπικό του blog:

Είναι ένα σύμπαν τόσο μεγάλο και περίπλοκο όπως αυτά που έχουν στα κόμικς του η Marvel και η DC, με τη διαφορά ότι το σενάριο θα είναι πολύ πιο πλούσιο, εντυπωσιακό και οι ήρωες θα έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα, τόσο οι καλοί όσο και οι κακοί.

Για όσους ανησυχούν ότι ο συγγραφέας θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη νέα του σειρά και θα αφήσει πίσω του το σενάριο του GoT, ο ίδιος διαβεβαιώνει το «λαό του» ότι τίποτα δεν θα επηρεάσει το σενάριο και την έκβαση της μεγάλης μάχης.

Το Hollywood είναι Hollywood και τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά αν όλα πάνε καλά, σε ένα-δύο χρόνια θα έχουμε μια νέα σειρά που σίγουρα πρόκειται να μας απασχολήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ