ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει στο νέο σίκουελ του «Beverly Hills Cop»

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει στο νέο σίκουελ του «Beverly Hills Cop»

Ο ηθοποιός Eddie Murphy 

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το σίκουελ της ταινίας του «Beverly Hills Cop» στον εμβληματικό ρόλο του ντετέκτιβ Axel Foley.

Το Netflix «αποκάλυψε» το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Beverly Hills Cop: Axel F» την τέταρτη συνέχεια του franchise και την πρώτη μετά από 30 χρόνια.

Μαζί του πρωταγωνιστούν ξανά οι Τζατζ Ράινχολντ, Τζον 'Αστον, Πολ Ράιζερ και Μπρόνσον Πίντσοτ, ενώ τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο καστ είναι οι Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Τέιλουρ Πέιτζ και Κέβιν Μπέικον.

Σε σκηνοθεσία Μαρκ Μόλοϊ και σενάριο των Γουίλ Μπιλ, Τομ Γκόρμικαν και Κέβιν Έτεν το «Beverly Hills Cop: Axel F» έρχεται στη μικρή οθόνη σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τρίτου σίκουελ.

Η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 1984 κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και 234 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία. Τρία χρόνια αργότερα έκανε πρεμιέρα το πρώτο σίκουελ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «ο ντετέκτιβ 'Αξελ Φόλι αναλαμβάνει ξανά δράση στο Μπέβερλι Χιλς. Μετά την απειλή της ζωής της κόρης του, εκείνη (Πέιτζ) και ο Φόλι ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν νέο συνεργάτη (Γκόρντον-Λέβιτ), καθώς και με τους παλιούς φίλους Μπίλι Ρόουζγουντ (Ράινχολντ) και Τζον Τάγκαρτ ('Αστον) και κάνουν τα πάντα για να αποκαλύψουν τη συνωμοσία».

Την παραγωγή υπογράφουν ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ(Jerry Bruckheimer), ο Μέρφι και η Mελίσα Ρέιντ (Melissa Reid), μεταξύ άλλων.

Το «Beverly Hills Cop: Axel F» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Νetflix από τις 3 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ