ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To επόμενο Game Of Thrones θα είναι ένα μουσικό υπερθέαμα

To επόμενο Game Of Thrones θα είναι ένα μουσικό υπερθέαμα

H μουσική έρχεται.

Με αυτό το απλό μήνυμα που μας υπενθυμίζει τον αγαπημένο οίκο των Σταρκ το HBO και η Live Nation μας κάνουν να νιώθουμε αναμονή για το επερχόμενο, διαφορετικό, Game of Thrones που θα είναι μια μουσική εμπειρία επικών διαστάσεν.

Με αρχηγό τον πρωτεργάτη των μελωδιών της σειρά, τον συνθέτη Ramin Djawadi, το δίκτυο ξεκινάει την επέλαση του στους συναυλιακούς χώρους που θα φιλοξενήσουν ένα μουσικό υπερθέαμα ντυμένο με τα εμβληματικά μουσικά θέματα που δημιούργησε για τη σειρά των ρεκόρ.

Η περιοδεία ξεκινάει από τις ΗΠΑ στις 17 Φεβρουαρίου του 2017 και οι υπεύθυνοι υπόσχονται ένα πανηγύρι αισθήσεων σε περίτεχνα σκηνικά βγαλμένα μέσα από το μυθικό σύμπαν του Ουέστερος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το υπερθέαμα θα είναι γεμάτο από αναρίθμητα οπτικά εφέ που με τη βοήθεια της ψηφιακής, οπτικοακουστικής, τεχνολογίας θα δημιουργήσουν τις διαφορετικές ατμόσφαιρες των βασιλείων του Game Of Thrones συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει 13 Αυγούστου μέσω της ιστοσελίδας Live Nation του. Η περιοδεία, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, περιορίζεται στη Βόρειο Αμερική ωστόσο υπάρχουν σενάρια επέλασης της και στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε ότι η μουσική έρχεται και σε εμάς.

Μία υπενθύμιση για την υπεροχή της μουσικής που έχει ντύσει τη σειρά; Αυτή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ