ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς να τα βγάλεις πέρα ένα σαββατοκύριακο με έξι παιδιά: ένας οδηγός επιβίωσης

Πώς να τα βγάλεις πέρα ένα σαββατοκύριακο με έξι παιδιά: ένας οδηγός επιβίωσης

«Βασικά, την πάτησες». Την αληθινή, πραγματική, κόλαση της εξιστορεί η 36χρονη Μάζα Έσερ σε μια ανάρτηση της στο Facebook όπου παραχωρεί τις δικές της οδηγίες επιβίωσης στον σύζυγο της.

Μετά από την απόφαση της να φύγει για εκδρομή αναψυχής με τις φίλες της η 36χρονη από το Ιλινόις θέλει να συμβουλέψει τον 33χρονο πατέρα έξι παιδιών για όλα όσα τον περιμένουν.

Αστεία αλλά κυρίως ρεαλίστρια, η φωτογράφος Έσερ θέλησε με την ανάρτηση της να προειδοποιήσει τον σύντροφο της για τους «σατανάδες» της ζωής τους. Η ανάρτηση έγινε viral και έχει χαρίσει στο διαδίκτυο το χιούμορ που του αξίζει.

«Αγαπημένε μου σύζυγε, σου γράφω αυτό το γράμμα από αγάπη, όχι από φόβο. Ήθελα να σου επισημάνω ορισμένα πράγματα πριν μείνεις μόνος αυτό το Σαββατοκύριακο... μαζί με τους άλλους» ξεκινάει η Έσερ και μετά ξεκινάει να αφηγείται όλα όσα μπορούν να συμβούν όταν είσαι μόνος με έξι παιδιά.

«Η νύχτα, το πρωί, η ώρα του πρωινού και κάποια στιγμή το μεσημεριανό μπορούν εύκολα να σου φανούν ΚΟΛΑΣΗ, με τον Σατανά να μοιάζει απλά ένα Μικρό Πόνι μπροστά σε όλα όσα θα αντιμετωπίσεις» συνεχίζει. Τον προειδοποιεί ότι μπορεί όταν επιστρέψει το μεσημέρι από τη δουλειά να του φανούν όλα μια χαρά καθώς τα πιτσιρίκια «θα τον αγκαλιάζουν, θα πηδάνε στην αγκαλιά του και θα είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα τον δουν». Όμως αυτό που ακολουθεί δεν είναι τίποτα άλλο παρά η «ώρα της κόλασης».

Πόλεμος εν οίκω

face klama

«Θα τσακώνονται όλοι για όλα. Η Κουίν και η Πένι είναι αυτές που υποκινούν τις περισσότερες εντάσεις. Το πιθανότερο είναι ότι η Κουίν θα τσαντιστεί με την Πένι επειδή θα φοράει τη στολή της Έλσας και η Πένι θα τσαντιστεί με την Κουίν επειδή θα την αποκαλεί Αννα (σ.σ. τόσο η Έλσα όσο και η Αννα είναι οι ηρωίδες της πολύ αγαπημένης για τα κοριτσάκια κινηματογραφικής επιτυχίας της Disney, Ψυχρά και Ανάποδα ή αλλιώς Frozen). Η Πένι θα αντιδράσει και για τον ύπνο αλλά αυτά θα στα πω παρακάτω». Στη συνέχεια της ανάρτησης της η Έσερ προειδοποιεί τον σύζυγο της για την ώρα του δείπνου, όταν τα παιδιά θα θέλουν όλα ένα άλλο πιάτο, απαιτώντας ακόμη και ένα τοστ σε χρώμα ροζ.

fb dinner

«Αυτή την ώρα θα συνειδητοποιήσεις ότι οι τρεις μικρές θα έχουν αποκοιμηθεί κάπου. ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ» τον προειδοποιεί. «Βασικά, αν συμβεί αυτό, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ. Θα είναι ξύπνιες ως τη 1:30 θα ξημερώματα» του λέει. Συνεχίζοντας τον οδηγό επιβίωσης με έξι παιδιά την ώρα του βραδινού η 36χρονη αποφασίζει να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις.

fbsleep

«Θα νομίζεις ότι το να φέρεις την Πένι στο κρεβάτι μας είναι μια πολύ καλή ιδέα. Χα χα χα!» γράφει η Έσερ.

«Προσπάθησε να την βάλεις στο κρεβάτι της. Δώσ’ της το tablet. ΑYTO ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ... στο εγγυώμαι. Σιγουρέψου ότι ο ήχος είναι χαμηλωμένος, όπως και η φωτεινότητα της οθόνης» συνεχίζει και του επισημαίνει να έχει ΜΟΒ φωτισμό γύρω της. «ΜΟΝΟ ΜΟΒ, ποτέ ΜΠΛΕ» συμπληρώνει.

Η Μέγκαν Έσερ προειδοποιεί τον σύζυγο της να ξεχάσει τις πυτζάμες, να αναζητήσει καμία βραδινή φορεσιά σαν παραμυθένια τουαλέτα αν τον βοηθήσει η θεά τύχη και στην περίπτωση που έχει πλάνα για το σαββατοκύριακο... ε, του εύχεται ξανά καλή τύχη. «Η Κουίν κλαίει κάθε πέντε λεπτά, ίσως πιστέψεις ότι ο οισοφάγος της Πένι εκρήγνυται κάθε 4,5 δευτερόλεπτα».

Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση βρήκε τον σύζυγο της το βράδυ της Κυριακής μετά από δύο 24ωρα με έξι παιδιά από τρία ως 15 ετών. Μάλλον κάπως έτσι.

face meghan

ΔΗΜΟΦΙΛΗ