ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρίτα Γουίλσον-Τομ Χανκς: το selfie αγάπης κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου

Ρίτα Γουίλσον-Τομ Χανκς: το selfie αγάπης κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου

Σπάνια ένα ζευγάρι στην πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ καταφέρνει να αντέχει τις τρικυμίες παραμένοντας ερωτευμένο μετά από 30 χρόνια μαζί.

Αυτή η σπανιότητα καθρεφτίστηκε με φόντο το Αιγαίο μέσα από το λογαριασμό στο Instagram της Ρίτα Γουίλσον. Η ελληνικής καταγωγής, δραστήρια καλλιτέχνης Γουίλσον είναι σε διακοπές με τον σύζυγο της Τομ Χανκς. Στη λεζάντα του τρυφερού selfie γράφει απλά "Τον αγαπώ".

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ένα κομμάτι του έρωτα τους που για ακόμη μια χρονιά χαρίζει κάτι στην Ελλάδα κάτι από αναμνήσεις ανθρώπινες ερωτευμένων ανθρώπων, χρωματισμένων από τον ήλιο του Αιγαίου.

Η ιστορία ενός έρωτα πριν την πρώτη ματιά

https://www.instagram.com/p/p

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον. Όπως αποκάλυψε ο 59χρονος Τομ Χανκς, η πρώτη φορά που είδε την μέλλουσα γυναίκα του ήταν όταν εκείνη εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στο ρόλο της μαζορέτας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Brady Bunch» το 1972.

«Ήμουν στο σπίτι μου, μαζί με έναν φίλο μου όταν προβλήθηκε το επεισόδιο της σειρά και θυμάμαι ότι σκέφτηκα "τι χαριτωμένο κορίτσι"», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 2» (My Big Fat Greek Wedding 2), στην οποία ο Χανκς και η σύζυγός του είναι συμπαραγωγοί.

Ο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον παντρεύτηκαν το 1988. Mετά από σχεδόν 28 χρόνια γάμου, οι δυο τους παραδέχονται ότι σπάνια τσακώνονται, εκτός από τις περιπτώσεις που είναι μαζί στο αυτοκίνητο και οδηγεί ο Τομ. «Όταν οδηγώ, αυτό που λέω πάντα είναι "τώρα μην ανησυχείς για το μικρό σου όμορφο κεφάλι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις εκεί και να αποφασίσεις που θέλεις να πάμε βόλτα"», σχολίασε εκείνος χαμογελώντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ