Η Τζένιφερ Χάντσον τίμησε την «ηρωίδα» της Γουίτνεϊ Χιούστον - Σε επετειακό αφιέρωμα
Η Τζένιφερ Χάντσον
ΑΠΕΤην «ηρωίδα της» Γούτνει Χιούστον, τίμησε η Τζένιφερ Χάντσον σε επετειακό αφιέρωμα στα AMAs.
Με ένα συγκινητικό αφιέρωμα η Χάντσον τίμησε την Γουίτνεϊ Χιούστον σε τηλεοπτικό σόου με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε δεκαετιών από την πρώτη τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων- American Music Awards (AMAs).
Η αείμνηστη τραγουδίστρια και ηθοποιός Γουίτνεϊ Χιούστον κέρδισε οκτώ βραβεία στην 21η τελετή απονομής των AMAs το 1994, στο Λος Άντζελες. Τραγούδησε επίσης ένα ποτ-πουρί των τραγουδιών «I Loves You Porgy», «And I Am Telling You I’m Not Going» και «I Have Nothing».
Στο ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα προβλήθηκε βίντεο με τα επιτεύγματα της Χιούστον στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία και εισαγωγή από τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.
«Πριν από τριάντα χρόνια, η Γουίτνεϊ Χιούστον κέρδισε οκτώ από τα συνολικά 22 Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία της.
Το ίδιο βράδυ, η Γουίτνεϊ έδωσε ίσως την πιο εμβληματική ερμηνεία σε αυτό το σόου. Τι αξιοσημείωτη στιγμή στην ιστορία των American Music Awards και στη ζωή της αείμνηστης Γουίτνεϊ Χιούστον» τόνισε ο ηθοποιός.
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την Συρία
23:10