Υμνοι Ματ Ντέιμον για την Ελλάδα: «Νιώθω θαυμάσια, μου αρέσει πολύ, δεν ξέρω λέξη ελληνικά»
O Ματ Ντέιμον (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Brynn Anderson«Νιώθω θαυμάσια στην Ελλάδα, μου αρέσει πολύ», είπε ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό με αφορμή την παρουσία του στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Οδύσσεια».
«Δεν είναι η πρώτη μου φορά εδώ, έχω έρθει πολλές φορές. Αυτή τη φορά είμαι εδώ για μια νέα ταινία», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια, ο Ντέιμον αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει καμία λέξη στα ελληνικά. Όπως είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν έχω μάθει κάποια ελληνική λέξη».
Για την ταινία «Οδύσσεια» η εταιρεία Universal Pictures εγγυάται για μια υπερπαραγωγή προϋπολογισμού 250 εκατ. δολαρίων, που αναμένεται άνευ απροόπτου στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2026.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Απόβαση» αστέρων του Χόλιγουντ στη Μεσσηνία - Στην Ελλάδα Ματ Ντέιμον και Τομ Χόλαντ
ΕΛΛΑΔΑ
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
ΔΙΕΘΝΗ