ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aπό την Αlessandra Ambrosio στον Γιώργο Κουρή: Πως τα εξωτικά φρούτα έγιναν viral

Aπό την Αlessandra Ambrosio στον Γιώργο Κουρή: Πως τα εξωτικά φρούτα έγιναν viral

Tην προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Γιώργου Κουρή για την υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού Alter από την εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ, τα εξωτικά φρούτα ήρθαν αναπάντεχα στην επικαιρότητα.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Γιώργος Κουρής δήλωσε ότι ήθελε να γίνει αγρότης και ότι είναι ο μοναδικός εκδότης που το κράτος έχει ληστέψει και τον έχει κλείσει άδικα στη φυλακή.

“Μου είπαν ότι για να γίνω αγρότης και να κάνω γεώτρηση πρέπει πρώτα να γίνω δεξιός” υποστήριξε και πρόσθεσε πως εξαιτίας αυτού του λόγου εξαναγκάστηκε να γίνει δημοσιογράφος. Eπιπλέον, αφού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η οικογένεια του δεν έχουν καμία σχέση με το Alter από το 2000 και μετά, ο Γιώργος Κουρής αναφέρθηκε στις καλλιέργειες του στην Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η καλλιέργεια της παπάγιας και του μάνγκο για την Ελλάδα.

“Η χώρα μπορεί να μεγαλουργήσει αν ασχοληθούμε με τη γεωργία. Στην Κεφαλονιά εγώ δοκιμάζω καλλιέργειες 100 τροπικά φυτά με επιτυχία” είπε ο Γιώργος Κουρής για να συνεχίσει ότι “εμείς συνεχίζουμε να φυτεύουμε πατάτες και ντομάτες” ενώ τα εξωτικά προϊόντα είναι ευπώλητα.

“Γνωρίζετε ότι το περγαμόντο της Κεφαλονιάς είναι μοναδικό στον κόσμο;” ρώτησε απευθυνόμενος στους βουλευτές καθώς για τον Γιώργο Κουρή “οι καλλιέργειές του είναι πιο σημαντικές από τα θέματα για τα οποία κλήθηκε στην επιτροπή”. Εκείνοι δεν απάντησαν.

Ωστόσο, σχεδόν από το πουθενά (ή μήπως όχι...;) ο Γιώργος Κουρής βρήκε στο πρόσωπο της Alessandra Ambrosio έναν σύμμαχο καθώς ένα ακόμη επιδραστικό δημόσιο πρόσωπο που υπερασπίζεται τη σημαντικότητα των εξωτικών φρούτων και προφανώς την καλλιέργεια τους για το ευ ζην και την οικονομία μιας χώρας έκανε αυτή την εμφάνιση κερδίζοντας like.

https://www.instagram.com/p/p

Με μια ανάρτηση της στο Instagram που έσπασε τα κοντέρ το Σαββατοκύριακο, η καλλονή από τη Βραζιλία χρησιμοποιεί καρύδες για να κρύψει το στήθος της φορώντας μονοκίνι από τις Μαλδίβες, όπου και βρίσκεται για φωτογράφιση περιοδικού. “Φιλιά στους επτά εκατομμύρια ακολούθους μου!!! Σας αγαπώ” έγραψε στη λεζάντα της η Ambrosio αφού πρώτα είχε προετοιμάσει τους ακολούθους της για την επίκαιρη τοποθέτηση της κάνοντας αυτό:

https://www.instagram.com/p/p

Ο Γιώργος Κουρής και η Alessandra Ambrosio συμφωνούν ότι τα τροπικά φρούτα είναι πολύ σημαντικά για τη ζωή και τα έσοδα της πατρίδας. Εσείς πόσο τροπικοί νιώσατε σήμερα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ