ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Σακίρα και το sex toy που δεν υπάρχει. Bonus τα fails των αντικατοπτρισμών που αγαπήσαμε

H Σακίρα και το sex toy που δεν υπάρχει. Bonus τα fails των αντικατοπτρισμών που αγαπήσαμε

Έπεσε το Ίντερνετ; Όχι. Λύγισε; Ελάχιστα, λίγο περισσότερο από τη Μόνικα Μπελούτσι όταν έμαθε την πραγματική καταγωγή της, από το Αγρίνιο. Αφορμή; Ευφάνταστη. "Η Σακίρα (Shakira) ποζάρει με ερωτικό βοήθημα". Not.

Στον απόηχο του #BrangelinaGate το διαδίκτυο ανακάλυψε μια ανάρτηση της τραγουδίστριας από την Κολομβία σε στιγμές καθημερινής περιποίησης.

Ωστόσο η, καθόλου φαινομενικά, αθώα λήψη της Σακίρα όπου και ποζάρει τη στιγμή που κάνει πεντικιούρ, πολλοί διέκριναν τον αντικατοπτρισμό ενός sex toy στο κάδρο της φωτογραφίας.

shakira

Αυτή η μοβ σκιά είναι ένοχη; Καθόλου. Είναι ύποπτη; Καθόλου. Η Κοτιγιάρ είναι η Άνιστον μεταμφιεσμένη; Ναι.

shakira sex toy fail

Στη φωτογραφία η σύζυγος και μητέρα των απογόνων του Πικέ βάφει τα νύχια των ποδιών της και ούτε στα πιο ανομολόγητα όνειρα της δεν θα μπορούσε να υποθέσει ότι το είδωλο από το neon φως -όπως φαντάζει επάνω στο μεταλλικό τραπεζάκι του studio αισθητικής- θα έκανε περισσότερους από 10.000 χρήστες να φαντασιωθούν ό,τι φαντασιώθηκαν.

Κόλπο, απόπειρα clickbaiting, hoax, πλάκα, φάρσα, marketing ή τίποτα από τα παραπάνω η Σακίρα σήμερα είναι viral για όλους τους λάθος λόγους.

Σε άλλους αντικατοπτρισμούς που έγιναν viral στο διαδίκτυο η αλήθεια φωνάζει.

Όχι, η 39χρονη diva της μουσικής σκηνής Shakira Isabel Mebarak Ripoll δεν έχει τόση όρεξη για sex ώστε να κουβαλάει και ερωτικά βοηθήματα μαζί της για να διασκεδάζει τις εντυπώσεις και τον εαυτό της μέχρι να βγάλει στην κυκλοφορία το επόμενο album της για να μην την ξεχάσουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ