Η αμιγώς ρεμπέτικη έκθεση ζωγραφικής της Νικολέττας Διολή στη «Γη»
Η πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Νικολέττας Διολή, θα φιλοξενηθεί από τις 28 Απριλίου στο Μεζεδοπωλείο Γη (Αλκαμένους 26, Αθήνα).
Εμπνευσμένη από την αγάπη της για τη μουσική, φιλοτέχνησε έργα με μουσικούς, τραγουδιστές και τραγουδίστριες, που ακούμε σε διαφορετικά ρεμπέτικα στέκια της Αθήνας.
«Είναι οι δικοί μου Άγιοι του ρεμπέτικου, οι δικές μου αρχόντισσες του Ρεμπέτικου. Τους βρίσκεις στις καρέκλες των φτωχομάγαζων της γειτονιάς και όχι σε μεγάλα πάλκα ή σε ρεκλάμες περιοδικών», εξηγεί χαρακτηριστικά.

Η Νικολέττα Διολή
Στα εγκαίνια της έκθεσης, (Δευτέρα 28/04, 21.00) μουσικοί που πρωταγωνιστούν στα έργα της Νικολέττας Διολή θα συναντηθούν στη «Γη» για μια μοναδική ρεμπέτικη βραδιά.
«Ο κάθε ένας από αυτούς ξεχωριστός. Αλλιώτικα λυγάει τη φωνή του, αλλιώτικα σκύβει πάνω από το όργανό του, αλλιώτικα στήνει το κορμί του στην καρέκλα... Όλοι τους όμως έχουν κοινή αφοσίωση σ' αυτό που κάνουν. Ιερή!», αναφέρει η δημιουργός.

Επιστροφή από την εξορία του φαβορί για την πρωθυπουργία στο Μπανγκλαντές ενόψει εκλογών
17:40
CNNi: Η Βόρεια Κορέα αποκάλυψε το πρώτο «πυρηνοκίνητο» υποβρύχιό της (vid)
17:27
Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για τους αγρότες – «Μεθοδεύει την ταλαιπωρία για να δυσφημίσει τον αγώνα»
17:11
Μόσχα κατά Ουάσινγκτον: «Πειρατεία και ληστεία» ο αποκλεισμός της Βενεζουέλας
16:57