ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars, το (ακόμη πιο) φρέσκο τρέιλερ και μία συγκινητική ιστορία

Star Wars, το (ακόμη πιο) φρέσκο τρέιλερ και μία συγκινητική ιστορία
Youtube

Με αγάπη από τη χώρα που τα anime είναι πρότυπα γιατί τους αξίζει, έρχεται το νέο trailer του Star Wars γιατί τίποτα δεν το σταματά.

Με επιπλέον σκηνές και τα γνωστά ηχητικά εφέ που προϋποθέτουν να φοράς headphones για να μπεις μέσα στο διαγαλαξιακό σύμπαν μιας αυτοκρατορίας που αέναα επιτίθεται, αντεπιτίθεται κοκ.

Όμως το trailer από την Ιαπωνία είναι δεύτερο στην ειδησεογραφία για το Star Wars αυτή την εβδομάδα καθώς μια ακόμη ιστορία ανθρώπινη, συγκινητική, σκληρή και όμως, αισιόδοξη επιβεβαιώνει ότι ο Πόλεμος των Άστρων γεννάει ήρωες.

Ο 32χρονος Ντάνιελ Φλίτγουντ από το Τέξας, ο φανατικός φανατικός θαυμαστής από παιδί της space opera που τώρα έχει αναλάβει να παραδώσει με μαεστρία ο Tζ. Τζ. Έιμπραμς στη σκοτεινή αίθουσα είδε πρώτος από όλους το Ξύπνημα Της Δύναμης. Γιατί; Εκτός και αν ζεις σε κάποια σπηλιά, υποθέτω θα γνώριζες την περίπτωση του Ντάνιελ Φλίτγουντ, του καρκινοπαθή για τον οποίο διοργανώθηκε εκστρατεία στο διαδίκτυο ώστε να εκπληρωθεί η τελευταία του επιθυμία.

Ο ίδιος ο Skywalker έκανε ανάρτηση στο Twitter (ως Μαρκ Χάμιλ, ηθοποιός) ευχαριστώντας όλους όσοι θέλησαν “Να φέρουν τη Δύναμη στον Ντάνιελ”.

"Ο Ντάνιελ μόλις τελείωσε να βλέπει την αμοντάριστη εκδοχή του 'Star Wars: Το Ξύπνημα της Δύναμης'!!!", έγραψε στο Facebook η σύζυγός του, Άσλεϊ Φλίτγουντ. "Είθε η δύναμη να είναι μαζί με όλους σας" κατέληξε. Ο Τζ. Τζ. Έιμπραμς φρόντισε και για τους Φλίτγουντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ