ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Γουίνσλετ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα περιττά κιλά, το bullying και η... εκδίκηση

Κέιτ Γουίνσλετ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα περιττά κιλά, το bullying και η... εκδίκηση
Instagram

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, εξαιτίας των περιττών κιλών της, μίλησε η Κέιτ Γουίνσλετ, δίνοντας μάλιστα την καλύτερη απάντηση σε όσους την κορόιδευαν.

Η γνωστή ηθοποιός, παραδέχθηκε ότι στο σχολείο δεχόταν bullying από τις συμμαθήτριές της και – παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε - τους έδωσε πληρωμένη απάντηση.

«Όταν πήγαινα στο σχολείο δεχόμουν συχνά bullying, από άλλα κορίτσια επειδή ήμουν παχουλή. Αλλά η καριέρα μου είναι η εκδίκηση που πήρα. Αυτή η θαυμάσια καριέρα για την οποία είμαι ευγνωμονώ το Θεό. Τα παιδιά μου είναι υγιή και έχω μια υπέροχη ζωή. Κοιτάξτε με τώρα, κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο NBC.

https://www.instagram.com/p/p

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποτέ δεν είχε πρόβλημα που δεν είναι slim. Μάλλον όλοι οι άλλοι είχαν για λογαριασμό της. Το μόνο που την νοιάζει είναι η οικογένειά της και η καριέρα της και κάνει τα πάντα για έναν ρόλο. Δεν διστάζει να τσαλακώνεται, να αλλάζει, να μεταμορφώνεται. Στο τέλος πάντα δικαιώνεται.

Παράδειγμα, η ταινία «Σφραγισμένα Χείλη» στην οποία εμφανιζόταν ατημέλητη, με αξύριστες μασχάλες και αρκετά γερασμένη. Στην ταινία «Τhe Dressmaker» πήρε αρκετά κιλά για να ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια, αποδεικνύοντας ότι δεν την ενδιαφέρει η εμφάνισή της αλλά η δουλειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ