ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είναι αρρωστημένο»: Η Adele σχολιάζει την εμμονή μας με το διαζύγιο των Τζολί-Πιτ

«Είναι αρρωστημένο»: Η Adele σχολιάζει την εμμονή μας με το διαζύγιο των Τζολί-Πιτ

"Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο αλλά πραγματικά, δεν μου καίγεται καρφί" είπε η γυναίκα των πολλών ρεκόρ και εσόδων, Adele, που παίζει τα media με μαεστρία ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για το διαζύγιο Τζολί-Πιτ και ΣΙΑ.

Aν και όντως αφιέρωσε μια ολόκληρη, μελό, βραδιά στους Τζολί και Πιτ την προηγούμενη εβδομάδα στη Madison Square Garden της περασμένης εβδομάδας, η Adele θα ήθελε από όλους μας να γνωρίζουμε ότι είναι παγερά αδιάφορη για το μέλλον των Brangelina και των παιδιών τους.

"Δεν με νοιάζει που χώρισαν. Χέ#_*κα, κυριολεκτικά" είπε η καλλιτέχνιδα των 10 Grammys.

"Κάνουν (σσ. προφανώς αναφέρεται στα δημοσιεύματα που την ήθελαν ΡΑΚΟΣ από το δράμα των άλλων) λες και ήμουν πληγωμένη, λες και έκανα επίκληση στα Θεία αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει. Και για να σας είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι νοιάζονται και αυτοί για ό,τι λέτε εσείς εκεί κάτω" είπε απευθυνόμενη στο κοινό σε ακόμη μια εμφάνιση της στις ΗΠΑ.

"Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά πραγματικά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Το βρίσκω γελοίο με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτό το νέο να είναι πρωτοσέλιδο. Θέλω να πω, ποιος θα το φανταζόταν; Είναι αρρωστημένο" πρόσθεσε και συνέχισε να λέει τα δικά της, συνεχίζοντας να είναι μια αποκαλυπτική στις εμφανίσεις της ντίβα της μουσικής βιομηχανίας.

Συμφωνούμε προκαταβολικά ότι αυτή η επικαιρότητα είναι μια ανοησία που θα έπρεπε να δώσει τη θέση της σε ατζέντες ουσίας (βλ. κλίμα, υγεία, ψυχική υγεία, παιδεία, κρίση, κρίση οικονομική, κρίση πολιτική, άνοδος της ακροδεξιάς, απολυταρχικά καθεστώτα, τι να κάνω αν ως ελεύθερος επαγγελματίας με μπλοκάκι νιώθω ότι η νέα φορολογία με απογυμνώνει από την όποια επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, σχέσεις, σχέσεις, σχέσεις κοκ.) αλλά διαφωνούμε με την έκπληξη της. Το σύνδρομο "Λατρείας διασήμων" και η "θεοποίηση" αυτών, εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, "θερίζει" και η επιδημία του ιού των celebrities έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια.

Πριν τα social media γίνουν το βήμα του καθένα, ήδη από το 2006 και σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο "Ρersonality and Ιndividual Differences" του ομίλου Εlsevier, ο ένας στους τρεις εκτιμάται ότι έχει "κολλήσει" με κάποιον διάσημο, κατάσταση που χαρακτηρίζεται ως διαταραχή.

Η Αdele αφιέρωσε ένα κονσέρτο της στους Brangelina μερικά 24ωρα πριν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ