ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είναι διανοητικά ασταθής». Ο Ζακ Γαλιφιανάκης νιώθει οίκτο για τη βλακεία του Ντόναλντ Τραμπ

«Είναι διανοητικά ασταθής». Ο Ζακ Γαλιφιανάκης νιώθει οίκτο για τη βλακεία του Ντόναλντ Τραμπ
Funny Or Die

Μιλώντας στην εφημερίδα Los Angeles Times, ο Ελληνοαμερικανός κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει γιατί δεν θέλησε ποτέ να συνομιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ. Αφορμή ήταν η πολύ δημοφιλής εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον στην εκπομπή του μια εβδομάδα πριν.

Σε ερώτηση αν είχε ποτέ κρούση από το επιτελείο του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για να εμφανιστεί “Aνάμεσα σε δύο φτέρες” o Γαλιφιανάκης δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τον Ντόναλτ Τραμπ.

"Όχι. Δεν θα με ενδιέφερε ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει η προσοχή - είτε αυτή είναι καλή είτε κακή. Οπότε έχεις να κάνεις με μια ψύχωση που είναι αρκετά ιδιαίτερη. Ποτέ δεν θα καλούσα στην εκπομπή κάποιον που είναι τόσο διανοητικά ασταθής. Θα ήταν σαν να τον εκμεταλλευόμουν. Κι αυτό μπορείτε να το δημοσιεύσετε" απάντησε ο βιτριολικός Γαλιφιανάκης.

TRUMP

(Πηγή: @NGalifianakis, Twitter)

Μετά τον οίκτο για τη "βλακεία" o Γαλιφιανάκης, αναφέρθηε με θερμά λόγια στην εμφάνιση της υποψηφίου των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, μια γυναίκα “πνευματώδη και φιλική” που είναι "πιο cool από όσο υπέθετε".

“Ενθουσιάστηκα που τη συνάντησα. Δεν νομίζω πως το ίδιο θα έλεγε και εκείνη για μένα” σχολίασε, προφανώς με σαρδόνιο χαμόγελο.

Η συνέντευξη των ρεκόρ

Όταν η Χίλαρι Κλίντον κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά παρανοϊκών ερωτήσεων όπως “Tι θα γίνει αν μείνετε έγκυος;" κανείς, ή μάλλον ελάχιστοι, θα υπέθεταν ότι θα ήταν μια online εμφάνιση που θα έκανε ρεκόρ.

Στο παρελθόν ο Γαλιφιανάκης είχε τρολάρει με μαεστρία ακόμη και τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

“Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ;” ρώτησε τότε ο Ελληνοαμερικανός σταρ τον Ομπάμα.

Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις συνέντευξη από πρόεδρο για τελευταία φορά;” του απάντησε εκείνος.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ίδια η Χίλαρι Κλίντον επεδίωξε την εμφάνιση της “Aνάμεσα σε δύο φτέρες” λίγο μετά τη διάγνωση της με πνευμονία.

“Όταν διαπιστώσατε πόσο καλά πάνε τα πράγματα για τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν σκεφτήκατε να γίνετε λίγο πιο ρατσίστρια;” τη ρώτησε ο Γαλιφιανάκης. Εκείνη δεν απάντησε και πολλά, κερδίζοντας στα σημεία. Το ρίσκο της Κλίντον να εμφανιστεί στην οnline σατιρική εκπομπή του Γαλιφιανάκη, απέδωσε. Η βιντεοσκοπημένη παρωδία συνέντευξης περισσότερες από 30 εκατομμύρια φορές μέσα στο πρώτο 24ωρο και αυτό είναι ένα ρεκόρ για την ιστοσελίδα Funny or Die που ποτέ ξανά δεν είχε τέτοια επισκεψιμότητα στις online παραγωγές του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ