ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Eυχαριστώ πολύ σκύλα!». Ποια δημοσιογράφος ξεστόμισε τη viral ατάκα της χρονιάς στο ντιμπέιτ

«Eυχαριστώ πολύ σκύλα!». Ποια δημοσιογράφος ξεστόμισε τη viral ατάκα της χρονιάς στο ντιμπέιτ

Για τον αναλυτή της Washington Post, Ντάνα Μίλμπανκ, η "σκόπιμη αγένεια του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία αποδείχθηκε η επικοινωνιακή του αχίλλειος πτέρνα".

“Ο Τραμπ είχε επιτυχία στην εκστρατεία του για το χρίσμα με τις ύβρεις, τις διακοπές και τη συνθηματολογία. Όμως, αυτά δεν λειτούργησαν στην 90λεπτη αντιπαράθεση της Δευτέρας. Η Κλίντον που ένιωθε στριμωγμένη για την τηλεοπτική αναμέτρηση είχε προετοιμασθεί καλά. Ο Τραμπ, όμως επιμελώς κι επιδεικτικά αμέλησε την προετοιμασία, παίζοντας το γνώριμο σκετς του τεμπέλη που πίνει μπύρα πίσω από την κερκίδα, ενώ ο αγαπημένος του καθηγητή λιώνει στη βιβλιοθήκη” γράφει για την πρώτη τηλεμαχία που έγινε σε υψηλούς τόνους, μέσα και έξω από την καλοφωτισμένη αίθουσα.

Πριν ολοκληρωθεί η αντιπαράθεση που θέλει νικήτρια τη Χίλαρι Κλίντον μια δημοσιογράφος κατάφερε να γίνει viral στα social media με μία και μόνο ατάκα της. Καθώς η Kimberly Halket του ειδεογραφικού Al Jazeera English προσπαθούσε να αποσπάσει δηλώσεις από τον Μαρκ Κιούμπαν μια σπρωξιά την έκανε να πετάξει το πρωτόκολλο από πάνω της.

Ευχαριστώ πολύ, σκύλα” (Thanks a lot, bitch!) είπε η δημοσιογράφος ενθουσιάζοντας τα social media που επιμένουν ότι εάν πρέπει να υπάρξει μια ατάκα για να χαρακτηρίσει τη χθεσινή, περίπου λυσσαλέα μάχη, είναι αυτή.

Το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλτ Ντραμπ καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και μέχρι τώρα περισσότερα από πέντε εκατομμύρια tweets ανακυκλώνουν τη μάχη του αιώνα στην οποία ηττήθηκε ο Τραμπ, τουλάχιστον σύμφωνα με το CNN αλλά και τη Liberation καθώς συνοψίζει τα εφτά σημεία που ο Τραμπ θα ήθελε να ξεχάσει.

Εφτά φορές που ο Τραμπ μπορεί να σκέφτηκε "Ευχαριστώ πολύ σκύλα" στο ντιμπέιτ

"Όταν η Κλίντον κατηγόρησε τον αντίπαλό της ότι είχε επιδιώξει την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων, με βάση δήλωσή του πριν την έναρξη της κρίσης του 2008.

Όταν ο Τραμπ διαβεβαίωσε ότι δεν έχει πει ποτέ πως η κλιματική αλλαγή είναι μια φάρσα.

Όταν κατηγόρησε την Κλίντον ότι δεν έχει σχέδιο για τη Συνθήκη Ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΗΠΑ και 11 χωρών του Ειρηνικού.

Όταν ο Τραμπ δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να δημοσιοποιήσει τη φορολογική του δήλωση με αντάλλαγμα τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κλίντον ή όταν έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος έστησε μιλώντας για διάσωση της αφρο-αμερικανικής κοινότητας.

Όταν η Κλίντον τον κατηγόρησε για 'ρατσιστικά ψεύδη'.

Όταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής αποδείχθηκαν άγνωστα σε εκείνον."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ