O Αλ Πατσίνο έγινε ο πρώτος ηθοποιός που συνάντησε τον νέο Πάπα
Ο διάσημος ηθοποιός Al Pacino
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)O διάσημος ηθοποιός Αλ Πατσίνο συνάντησε επισήμως στον Πάπα Λέοντα ΙΔ' και έγινε ο πρώτος σταρ του κινηματογράφου που πραγματοποίησε κάτι τέτοιο με τον Ποντίφικα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Βατικανό, στο πλαίσιο ιδιωτικής ακρόασης που παραχώρησε ο Πάπας σε εκπροσώπους της ταινίας Maserati: The Brothers, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πατσίνο.

Στιγμιότυπα από τον προσωπικό λογαριασμό του Ιερβολίνο στο Instagram.
Instagram
«Με τιμή ανακοινώνουμε ότι σήμερα το πρωί η Αυτού Αγιότης, Πάπας Λέων ΙΔ’, υποδέχθηκε σε ιδιωτική ακρόαση στην Αγία Έδρα εκπροσώπους της ταινίας Maserati: The Brothers, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Αλ Πατσίνο και του παραγωγού της ταινίας Αντρέα Ιερβολίνο», ανέφερε επίσημη δήλωση του παραγωγού. «Η συνάντηση ήταν μια στιγμή βαθιάς πνευματικής και πολιτισμικής έμπνευσης, επικεντρωμένη σε κοινές αξίες που βρίσκονται στην καρδιά τόσο της Καθολικής Εκκλησίας όσο και της ταινίας: η ενότητα της οικογένειας, η αγάπη, η συμπόνια και η σημασία της προσφοράς στο κοινό καλό».

Στιγμιότυπα από τον προσωπικό λογαριασμό του Ιερβολίνο στο Instagram.
Instagram
Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε ότι αυτές οι αξίες, τις οποίες ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προβάλλει σταθερά στα πρόσφατα μηνύματά του, συναντώνται και στην ιστορία της οικογένειας Μαζεράτι: μιας οικογένειας που οικοδόμησε την κληρονομιά της όχι μόνο στην καινοτομία και την τελειότητα, αλλά και στον βαθύ αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη και το κοινό όραμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Maserati: The Brothers»: Ο Αλ Πατσίνο προστέθηκε στο καστ της ταινίας
Πρωταγωνιστής στη νέα ταινία θρίλερ «Dead Man’s Wire» ο Αλ Πατσίνο
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Αλάσκα - Eίχε επίκεντρο την περιοχή Γιάκουτατ
10:10
Nature: Τα επιστημονικά γεγονότα που αναμένουμε το 2026 - Από τη Σελήνη στον πυθμένα των ωκεανών
10:00
Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό με δύο τραυματίες - Μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο
10:00
Πιερρακάκης: Χρονιά ευκαριών το 2026 με ανάπτυξη, επενδύσεις και τους πολίτες στο επίκεντρο
09:50