ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Apple Music: το απίστευτο ρεκόρ του Drake γράφει ψηφιακή ιστορία

Apple Music: το απίστευτο ρεκόρ του Drake γράφει ψηφιακή ιστορία

Το άλμπουμ Views του Καναδού υπερσταρ και ίσως εραστή ή όχι της Rihanna, Drake, είναι το πρώτο που έφθασε το ένα δισεκατομμύριο streams στην on line μουσική υπηρεσία Apple Music από την έναρξη της πλατφόρμας.

O διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ παρέδωσε στον Καναδό ράπερ τιμητική πλακέτα στη διάρκεια συναυλίας του, στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια για να επισημάνει το απίστευτο ρεκόρ.

Ο Ντρέικ δημοσίευσε φωτογραφία από τη συναυλία στο Instagram ευχαριστώντας όλους τους fan για το ρεκόρ που αλλάζει τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Aubrey Drake Graham, γνωστός ως Drake, 29 ετών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής της ραπ, συνθέτης, παραγωγός και ηθοποιός. Πρόσφατα το Apple Music κυκλοφόρησε αποκλειστικά ταινία μικρού μήκους του καλλιτέχνη με τίτλο Please Forgive Me εμπνευσμένη από το πλατινένιο άλμπουμ του Views.

Η ταινία διάρκειας 23 λεπτών είναι ένα θρίλερ δράσης στο οποίο ο Drake έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

drake tim cook

Σε άλλα νέα της μουσικής showbiz ο σύντροφος της Bella Hadid, Καναδός και φερόμενος ως ο επόμενος Μάικλ Τζάκσον, The Weeknd κυκλοφόρησε το νέο video της συνεργασίας του με τους Daft Punk καίγοντας τα κοντέρ του YouTube.

Ο Καναδάς κάνει εδώ και καιρό επέλαση στα charts (βλ. Μπίμπερ και άλλους). Φήμες που θέλουν το σιρόπι από σφένδαμο να κάνει τους καλλιτέχνες πιο εμπορικούς, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ