ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Τζολί, η σύζυγος από την κόλαση». Τέσσερα tabloid γεμάτα φήμες σε crash-test

«Τζολί, η σύζυγος από την κόλαση». Τέσσερα tabloid γεμάτα φήμες σε crash-test

Κάποια πράγματα έχουν διευθετηθεί άλλα πάλι, όπως το μέλλον του αμπελώνα στη Γαλλία, όχι ακόμη.

Ωστόσο τα tabloid της Αμερικής ζουν σε πυρετώδεις ρυθμούς προσπαθώντας να διαλευκάνουν τον Άγγελο και τον Σατανά σε αυτό το διαζύγιο που ξεκίνησε με ένα άλλο διαζύγιο.

Ο συντάκτης του Jezebel, Bobby Finger, συγκέντρωσε τα πρωτοσέλιδα της κίτρινης απόχρωσης αναζητώντας τις συμμαχίες και τα ασίγαστα μίση. Ποιος υπερασπίζεται τη Tζολί; Ποιος τον Πιτ; Ποιός το κλίμα;

Life

Η θέση: Ο Μπραντ Πιτ δεν είναι αυτός ο υπέροχος, ξανθός άγγελος που νομίζουμε όλοι ότι υπήρξε αλλά ένας σταρ με κρυμμένη, σκοτεινή ζωή. Κάνει πολλά ναρκωτικά, πίνει πολύ αλκοόλ και για όλα αυτά η Τζολί του είπε “φύγε από μπροστά μου, είσαι απειλή” ή κάτι ανάλογο.

LIFE STYLE

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Πιτ πολλάκις ήταν υπό την επήρεια μπροστά στα παιδιά και, OMG, κουβαλούσε μαζί του βότκα μέσα σε εμφιαλωμένα μπουκάλια νερών.

Το αποδεικτικό στοιχείο: Μια φωτογραφία του Πιτ που πίνει μπίρα και μάλλον, όπως καταλαβαίνεις από την κόμμωση του, είναι κάπου ανάμεσα στο 1999 και το 2004 αρκεί για το περιοδικό να γράψει: “O Μπραντ είναι ένα party animal. Πίνει τα πάντα, κρασί, μπύρα και βότκα” με μια ακόμη λήψη στην επόμενη σελίδα της έκδοσης.
Σε αυτή τη φωτογραφία από γυρίσματα, ο Μπραντ Πιτ απεικονίζεται να υποδύεται “σατανικά πειστικά” έναν ναρκομανή στην ταινία Τrue Romance του 1993.

Επίσης:

Ο Μπλέικ Σέλτον και η Γκουέν Στεφάνι παντρεύονται ξανά, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ απαγόρεψε στην Κέιτ Μίντλετον να παρευρεθεί στο γάμο της αδελφής της Πίπα, η Τέιλορ Σουίφτ θέλει να κάνει τον πρίγκιπα Χάρι τον επόμενο πρώην της κοκ.

ΟΚ!: Φταίει ο Πιτ

Η θέση: Η Άντζι επιτέλους “σταμάτησε να δικαιολογεί τον Πιτ με τις εκρήξεις θυμού, τις καταχρήσεις και τις απιστίες του”.

OK

Τα αποδεικτικά στοιχεία: Πηγές φιλικές προς την Τζολί ορκίζονται ότι ο Πιτ “είναι εθισμένος στη μαριχουάνα και συχνά ξεχνούσε την ύπαρξη της Άντζελίνα και των παιδιών τους”. Aυτό συνέβαινε πολύ συχνά, ειδικά μετά την ΑΠΑΙΤΗΣΗ της Τζολί να σταματήσει να είναι φίλος με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Κουέντιν Ταραντίνο.

“Έχοντας χάσει τους φίλους του ο Πιτ στράφηκε στις ουσίες”. Eπιπλέον η Τζολί βρήκε “φωτογραφίες από αεροσυνοδούς, γυναίκες επάνω σε μοτοσικλέτες και στάρλετ” στο κινητό του οπότε και το ποτήρι ξεχείλισε.

Επίσης:

Ο πατριός της Σελάνε Γκόμεζ θέλει να κάνει κουμάντο στα οικονομικά της (βλ. Μπρίτνεϊ), η Adele ίσως κάνει σειρά εμφανίσεων στο Λας Βέγκας, η Κέιτι Πέρι φλερτάρει ΠΑΛΙ τον Τζον Μάγιερ, η Ρενέ Ζελβέγκερ ίσως μετακομίσει στο Τέξας μαζί με τον σύντροφο της κοκ.

Star: Φταίει η Αντζελίνα

Η θέση: Η Τζολί έχει πολλά νεύρα και ο Πιτ έχει τις εκδορές και τις αποδείξεις για αυτό.

STAR

Τα αποδεικτικά στοιχεία: Σύμφωνα με όσα λένε πηγές από το φιλικό περιβάλλον του Πιτ “όλα όσα λέει η Τζολί είναι ψέμα και προσπαθεί να διασκεδάσει εντυπώσεις υπερ της”. “Eίναι εξοργιστικά όλα αυτά, ειδικά αν αναλογιστείς ότι ο Μπραντ ζει με μια ωρολογιακή βόμβα εδώ και χρόνια”. Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για μια Τζολί “σούπερ εκδικητική και μια γυναίκα που υπολογίζει τα πάντα με δόλο”. Στο ίδιο δημοσίευμα διακρίνεις και ποια είναι η πηγή καθώς: “δεν είναι μόνο οι φίλοι του Πιτ που τον έχασαν μετά το γάμο του με την Τζολί, ακόμη και η μητέρα του Τζέιν δεν έχει επαφή μαζί του”. Ω, Τζέιν.

Eπίσης:

Ο Τζάστιν Μπίμπερ φλερτάρει ξεδιάντροπα με την Πάμελα Άντερσον, ο Ρομπ Λόου δεν αντέχει να υποδύεται τον γιατρό στη μικρή οθόνη γιατί το αίμα, ακόμη και ψεύτικο, τον τρομάζει κοκ.

In Touch: Φταίει η Αντζελίνα

INTOUCH

Η θέση: Σύμφωνα με το περιοδικό η Τζολί είναι η Σύζυγος Από Την Κόλαση και κάποιες φορές μπορείς να την ακούσεις να γελάει σατανικά (σαν τον Κάρτμαν;).

Τα αποδεικτικά στοιχεία: Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ επιβεβαιώνουν ότι η ηθοποιός ζήλευε υπερβολικά τον Μπραντ Πιτ, ήταν βίαιη απέναντι του και συστηματικά κλείδωνε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας της, αδιαφορώντας για την οικογένεια και τον ίδιο. Το περιοδικό ξέρει καλά ότι το διαζύγιο ήταν δεδομένο καθώς οι Brangelina έμεναν εδώ και δύο μήνες και κάτι σε διαφορετικές πτέρυγες στην έπαυλη των 80.000 στο Hollywood Hills.

Το InTouch υπερασπίζεται τον Πιτ, σφάζει την Τζολί και έχει ένα απόσπασμα που σε πείθει για το κολαστήριο των σταρ. Σύμφωνα με το περιοδικό “η Τζολί ενθάρρυνε τα παιδιά να εκφράζονται και να βρίζουν εάν θέλουν στο Château Miraval της Γαλλίας και ένιωθε πραγματικά υπερήφανη που μπορούσαν να το κάνουν ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ”.

Επίσης:

Βιβλίο ξέρει ποιός φταίει που οι Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν χώρισαν, είναι ΟΛΟΙ οι Σαιεντολόγοι μαζί, η Αμάλ Κλούνει ξεκινάει εξωσωματική και η Αντζελίνα Τζολί έχει ουρά κάτω από τα σκέλια γιατί τη λένε Σέιταν.

via GIPHY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ