Έντι Μέρφι: «Λατρεύω την ενέργεια του Πιτ Ντέιβιντσον» - Όσα είπε με αφορμή την ταινία «The Pickup»
Ο ηθοποιός Έντι Μέρφι
Photo by Richard Shotwell/Invision/APΟ Έντι Μέρφι λέει ότι έμεινε λίγο μπερδεμένος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των δύο τελευταίων ταινιών του «Beverly Hills Cop: Axel F» και «The Pickup».
«Όταν είχα σκηνές μάχης, κατά τη διάρκεια της σκηνής πάλης, οι ηθοποιοί αυτοσχεδίαζαν και ήταν δύο νεαροί και οι δύο είπαν: "Έλα, γέρο!". Παραλίγο να πω cut. Σκέφτηκα: "Σε ποιον μιλάνε;"» δήλωσε ο Μέρφι στο Variety στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίας «The Pickup» την Κυριακή στο Λος Άντζελες. «Φαίνεται σαν να είμαι ο γέρος στη σκηνή πάλης».
Ο Μέρφι είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν νιώθει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να νιώθει ως 64χρονος: «Νιώθω ακόμα ο εαυτός μου - απλώς λίγο πιο άκαμπτος».
Στην ταινία δράσης «The Pickup», ο Έντι Μέρφι και ο Πιτ Ντέιβιντσον πρωταγωνιστούν ως φύλακες και οδηγοί θωρακισμένων αυτοκινήτων που παγιδεύονται σε μια ληστεία που έχει σχεδιάσει η Κίκι Πάλμερ για να κλέψει 60 εκατομμύρια δολάρια από ένα καζίνο στο Ατλάντικ Σίτι.
Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου στο Prime Video.
Οι Έντι Μέρφι, Κίκι Πάλμερ, Πιτ Ντέιβιντσον και ο σκηνοθέτης Τιμ Στόρι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της κωμωδίας δράσης στο Λος Άντζελες.
«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Πιτ Ντέιβιντσον» είπε ο Μέρφι. «Λατρεύω την ενέργειά του. Είναι πραγματικά αστείος και γρήγορος, έξυπνος, καλός ηθοποιός. Το λάτρεψα» συμπλήρωσε.
Ο Έντι Μέρφι είπε ότι τους ενώνει η αγάπη τους για τον κινηματογράφο και όχι μόνο. «Έχουμε πολλά κοινά» είπε ο Μέρφι. «Και οι δύο χάσαμε τους μπαμπάδες μας όταν ήμασταν οκτώ, και οι δύο είμαστε απόφοιτοι του "Saturday Night Live" και οι δύο stand-up κωμικοί» επισήμανε.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52