ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Όλη η αλήθεια για τον σωματοφύλακα που δεν την προστάτεψε

Κιμ Καρντάσιαν: Όλη η αλήθεια για τον σωματοφύλακα που δεν την προστάτεψε

Ο Pascal Duvier είναι ένας πολύ μεγαλόσωμος Γερμανός που προστατεύει την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Ουέστ από περιφερόμενους φαρσέρ και άλλα εποχιακά είδη ή/και απειλές. Κυρίως όμως είναι ένας μεγαλόσωμος Γερμανός με συναρπαστικό λογαριασμό στο Twitter.

Αυτές τις ημέρες ο Duvier έχει γίνει θέμα σε πολλά media και δέχεται με σθένος την οργή των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα που τον κατηγορούν για την επίθεση και ληστεία εις βάρος της ΚΚ στο Παρίσι την Κυριακή.

Αυτή ήταν μια εφιαλτική δοκιμασία για την πελάτισσα του και προφανώς τα 15 λεπτά δημοσιότητας του που απολαμβάνει ως ένας πολύ μεγαλόσωμος Γερμανός, με πείσμα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα δημοσιεύματα η Καρντάσιαν πέρασε ένα βράδυ τρόμου όταν την έδεσαν πισθάγκωνα στο μπάνιο του δωματίου της στο όχι και τόσο προστατευμένο τελικά ξενοδοχείο της και τη λήστεψαν (ίσως οι Ροζ Πάνθηρες) με την απειλή όπλου -τα λάφυρα υπολογίζεται να ξεπερνάνε τα δέκα εκατομμύρια αλλά αυτό είναι μια άλλη ανάρτηση. Ο Pascal Duvier προστάτευε τις αδελφές της Κιμ Καρντάσιαν, Kόρτνεϊ και Kένταλ, όταν το φαινομενικά ασφαλές ξενοδοχείο έγινε ένα σκηνικό ανείπωτου τρόμου για την ΚΚ.

“Όσα συνέβησαν στο Παρίσι ήταν από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω ακούσει ή έχω δει” είπε στη DailyMail και προειδοποίησε τους ληστές. “Έχουμε στοιχεία και ενδείξεις και θα σας βρούμε. Σας το υπόσχομαι. Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο”.

Με περίπου 9.400 followers στο Twitter o Duvier φροντίζει να χαρίζει με γενναιοδωρία τη σοφία, την ευθυμία αλλά και σειρά από συλλογισμούς σχετικά με τη φύση του ανθρώπου κοκ.

"Αυτός ο λογαριασμός είναι αφιερωμένος στην εργασία μου. Θα τιτιβίζω αποφθέγματα που με εμπνέουν. Αν με ρωτήσετε κάτι ευγενικά θα απαντήσω. Έτσι έχουν τα πράγματα. Το ΤΜΖ με αποκαλεί #BiggestBodyguardEver".

Είναι προφανές ότι είναι ένας λογαριασμός που αξίζει να παρακολουθήσετε γιατί η καθοδήγηση αξίζει να έρχεται από παντού.

Αυτά είναι μερικά τυχαία μαθήματα ζωής από τον λογαριασμό του άντρα που θα έπρεπε να προστάτευε την Κιμ Καρντάσιαν αλλά είχε άλλες δύο Καρντάσιαν να φροντίσει. Πόσες Καρντάσιαν μπορεί ένας πολύ μεγαλόσωμος Γερμανός να οχυρώσει από το κακό;

Η δουλειά κάνει τον άντρα

Ο Σωματοφύλακας είναι μια ταινία που αξίζει να δεις 126 φορές τουλάχιστον

Ο πολύ μεγαλόσωμος Γερμανός κρύβει ένα παιδί μέσα του

Σε τρία βήματα μπορείς να ισοπεδώσεις τον καθένα

Τον Θεό δεν τον αγγίζεις

Μην απασχολείς το μυαλό σου με προβλήματα. Απλά βρες τις λύσεις (σ. σ. οπότε ασχολείσαι, non;)

Το modeling είναι για άλλους, όχι αυτόν που η δουλειά τον κάνει άντρα

Όταν έχεις νεύρα, εκδήλωσε τα. Μην κρατάς την τοξικότητα μέσα σου

Κουβάλα τον ήλιο μαζί σου σε ό,τι κάνεις. Φόρα αντηλιακό.

UPDATE: Λίγο μετά την ανάρτηση του θέματος ο Pascal Duvier έκανε ιδιωτικό το λογαριασμό του. Αυτό είναι ένα συλλεκτικό ταξίδι στη γνώση. Παρακαλώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ