ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα (Πολύ Αστείων) Ζώων: Οι φίλοι μας έχουν χιούμορ

Παγκόσμια Ημέρα (Πολύ Αστείων) Ζώων: Οι φίλοι μας έχουν χιούμορ

Ένα χάμστερ που εαν πολιτευόταν μπορεί και να κατάφερνε να ξεπεράσει ακόμη και το βηματισμό του Άδωνι Γεωργιάδη εκείνες τις ημέρες που η Νέα Δημοκρατία αναζητούσε τον αρχηγό της, αναδείχθηκε νικητής στον φωτογραφικό διαγωνισμό Comedy Wildlife Photography Awards. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, μια γιορτή που καθιερώθηκε το 1931, σε ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, όπου οι συμμετέχοντες θέλησαν να βρουν έναν τρόπο για να ευαισθητοποιήσουν κοινό και ειδικούς για τα υπό εξαφάνιση ζώα αυτή είναι η ιστορία ενός βιαστικού χάμστερ και των υπόλοιπων, χνουδωτών φίλων του.

Ο φωτογράφος Julian Rad από τη Αυστρία πολύ δίκαια έδωσε τίτλο “Ώρα αιχμής” στη λήψη του και το τρωκτικό του πλέον δεν τρέχει προς τα κάπου, ετοιμάζει βαλίτσες για σαφάρι, το βραβείο του νικητή στο διαγωνισμό που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι καλύτερη όταν χαμογελάς.

Ο εμπνευστής και ιδρυτής των βραβείων Paul Joynson-Hicks, φωτογράφος ο ίδιος είχε μόνο έναν όρο για όσους θέλησαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που τίμησε το φίλο μας το χάμστερ. “Πρέπει να θεωρείτε το Bohemian Rhapsody ένα από τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, για να συμμετάσχετε - οκ, αστειευόμαστε” σχολίασε. Ο φωτογραφικός διαγωνισμός ξεκίνησε μόλις πέρσι. θα επανέλθουμε με τις φετινές υποψηφιότητες, τώρα πάω για τρέξιμο.

Περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ