ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Brangelina: η οικογένεια στο ντιβάνι του ψυχολόγου, η «δολοπλόκος Τζολί» & η «ερωμένη» του Πιτ

Brangelina: η οικογένεια στο ντιβάνι του ψυχολόγου, η «δολοπλόκος Τζολί» & η «ερωμένη» του Πιτ

Μετά την καταιγίδα, ο διάλογος. Σύμφωνα με το ET! η Αντζελίνα Τζολί και τα έξι παιδιά της βλέπουν ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να επουλώσουν τις πληγές του πολύ δημοσιοποιημένου διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί έχει την προσωρινή επιμέλεια των έξι παιδιών που έχει μαζί με τον Μπραντ Πιτ ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 52χρονος ηθοποιός θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του παρουσία επόπτη, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας παιδιών.

Η πρώτη συνάντηση του Πτι με τα παιδιά του θα πρέπει να γίνει παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει εάν οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται παρουσία ειδικού ή όχι, αναφέρει το TMZ, καθώς η διαμάχη των δύο ηθοποιών για την επιμέλεια των παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

"Κύριο μέλημα της Τζολί είναι η υγεία, η ασφάλεια και η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν στα παιδιά της εξαιτίας του διαζυγίου" επισημαίνει το ET!

O 52χρονος σταρ συμφώνησε να υποβληθεί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει για το φημολογούμενο περιστατικό στο ιδιωτικό jet της οικογένειας. Η 41χρονη ηθοποιός με τα παιδιά της έχει μετακομίσει σε ένα κτήμα στο Hidden Hills, της Καλιφόρνιας, μετά την αποχώρηση από το σπίτι τους στο Μαλιμπού.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ τρολάρει τα media, η Μελίσα Έθεριτζ κατακεραυνώνει την Τζολί

Αυτή την εβδομάδα δύο ακόμη διάσημοι τοποθετήθηκαν για το διαζύγιο των πρωτοσέλιδων. Τρολάροντας την εμμονή των media να μπαίνουν αδιάκριτα στην προσωπική ζωή των διασήμων η Τζένιφερ Γκάρνερ που ξέρει τι σημαίνει να σε τσακίζουν τα δημοσιεύματα όταν χωρίζεις (το ίδιο συνέβη και στην ίδια όταν χώρισε από τον Μπεν Άφλεκ) αστειεύτηκε στο φακό λέγοντας πως αυτή είναι "η πέτρα του σκανδάλου που έκλεψε την καρδιά του σταρ".

Όταν οι παπαράτσι άρχισαν να τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ, που υπήρξε ένα από τα διαζύγια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ερχόταν.

"Ο Μπραντ Πιτ και εγώ βγαίνουμε", είπε στους παπαράτσι αστειευόμενη, πριν μπει στο αυτοκίνητό της.

Τέλος, η φίλη του Μπραντ Πιτ, Μελίσα Έθεριτζ, έσπασε τη σιωπή της και πήρε θέση για όλα όσα έχουν συμβεί, αποκαλύπτοντας πράγματα που εκθέτουν την Τζολί. Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen η Έθεριτζ είπε:

"Έχω περάσει από οικογενειακά δικαστήρια κι έχω βρεθεί δύο φορές στην ίδια κατάσταση. Ξέρω πολύ καλά πως είναι να ψάχνεις να βρεις την παραμικρή είδηση για να κάνεις παραπληροφόρηση. Ελπίζω πραγματικά ο φίλος μου να το ξεπεράσει γρήγορα όλο αυτό", ανέφερε. Στη συνέχεια ήταν απόλυτη για την απομόνωση που είχε επιβάλλει η Τζολί στον Πιτ.

Μάλιστα η καλλιτέχνης έγραψε και ένα τραγούδι για τους Brangelina. Aυτό:

"Υπάρχουν πολλοί από εμάς που είχαμε να δούμε τον Brad 10 χρόνια περίπου. Είχαμε χάσει όλοι μας ένα φίλο" πρόσθεσε για να αναφερθεί στο χαρακτήρα και το παρελθόν της. "Βρισκόμουν κοντά και ήξερα τα άσχημα πράγματα που έκανε η Αντζελίνα με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον στη Λόρα Ντερν. Το πήρα προσωπικά και μετά γνωρίζετε τι συνέβη με την Τζένιφερ και τον Μπραντ. Βοήθησα τη Λόρα να μετακομίσει από το σπίτι της με τον Μπίλι και ένιωσα πολύ ωραία, όταν διαρρήξαμε το σπίτι τους για να πάρει πίσω τα πράγματα της" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ