ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Λόπεζ-Μαρκ Άντονι: Μαζί ξανά

Tζένιφερ Λόπεζ-Μαρκ Άντονι: Μαζί ξανά

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι είναι και πάλι μαζί-τουλάχιστον επαγγελματικά. Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, οι πρώην σύζυγοι που έμειναν μαζί για επτά χρόνια ενώνουν τις δυνάμεις τους καθώς η Anthony Magnus Media και η Sony Music Latin υπέγραψαν νέα συμφωνία με την Λόπεζ.

Οι δύο εταιρίες θα αναλάβουν την υλοποίηση του νέου ισπανόφωνου άλμπουμ της Λατίνας τραγουδίστριας από αυτόν τον Νοέμβριο όταν και η αειθαλής entertainer μπαίνει στο studio.

Παραγωγός στο νέο album θα είναι ο πρώην σύζυγος της Λόπεζ και μεγάλος σταρ στη λατινόφωνη βιομηχανία θεάματος Μαρκ Άντονι. Επιπλέον η εταιρία του θα παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τραγουδίστρια στους τομείς του μάρκετινγκ, στο περιεχόμενο του δίσκου και στην προώθηση του δίσκου στην ισπανόφωνη αγορά.

Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο μουσικό ταξίδι με το οποίο θα γιορτάσω τις λατινικές ρίζες μου μαζί με τον Μαρκ Άντονι και την οικογένεια της Sony / Magnus” είπε η 47χρονη Λόπεζ.
Ο Άντονι ξεκίνησε την εταιρεία το 2015, ένα χρόνο μετά το επίσημο διαζύγιό του με την Λόπεζ.

https://www.instagram.com/p/p

“Είναι τιμή μου να καλωσορίζω την Τζένιφερ στην οικογένεια της Magnus” σχολίασε ο μουσικός και επιχειρηματίας Άντονι. “Στην καριέρα της έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και εκπροσωπεί τον πολιτισμό μας σε όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και το πάθος της για την μουσική είναι μερικά μόνο από τα προτερήματά της που την έκαναν να κερδίσει μία μοναδική θέση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν” δήλωσε ο Άντονι στο Ε! News.

lopez kids

Η τελευταία δουλειά της Λόπεζ στα ισπανικά ήταν το άλμπουμ Como Ama Una Mujer, που κυκλοφόρησε το 2007.

“Η σχέση μου κατέρρεε και ένιωθα πανικόβλητη”

Έχοντας τρεις αποτυχημένους γάμους στο ενεργητικό της (με τον Ojani Noa, το χορευτή Cris Judd και τον Mάρκ Άντονι) κι έναν παταγώδη χωρισμό από τον αρραβώνα της με τον Μπεν ‘Αφλεκ η Λόπεζ έγραψε ένα βιβλίο για όλα όσα έμαθε στη ζωή της. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να εμβαθύνει στα μαθήματα ζωής που πήρε μέσα από αυτές τις δυνατές σχέσεις και να τα μοιραστεί με τους αναγνώστες του εξομολογητικού True Love.

Όταν σε μια σχέση δεν σου συμπεριφέρονται με τον τρόπο που εσύ θέλεις να υπάρχεις, τότε βρίσκεις τη δύναμη να θέσεις τα όριά σου και να φύγεις” έγραψε στο βιβλίο της. Aυτή ήταν και η σκέψη της που την οδήγησε στην απόφαση να χωρίσει από τον Άντονι, πατέρα των διδύμων Μax και Εmme το 2011. “Δεν είμαστε θύματα σε αυτή τη ζωή. Αυτό, λοιπόν, είναι το μήνυμα του βιβλίου μου” έγραψε.

https://www.instagram.com/p/p

“Ήμουν σε μια έρημο έξω από το Λος Άντζελες, για φωτογράφιση” γράφει για τη στιγμή που αναθεώρησε τα πάντα. “Ήταν Ιούλιος του 2011 και με τον Μαρκ είχαμε μόλις γιορτάσει την έβδομη επέτειο του γάμου μας. Το πιθανότερο που θα σκεφτόταν κάποιος που θα μας έβλεπε ήταν πως η ζωή μου ήταν περίφημη: Είχα ένα σύζυγο και δύο πανέμορφα παιδιά. Παράλληλα, ήμουν στο American Idol, ενώ το καινούριο μου single, "On the Floor", είχε γίνει Νο1 στον πλανήτη! Αυτό που οι άνθρωποι δεν ήξεραν, όμως, ήταν ότι η ζωή μου δεν ήταν όσο ‘τέλεια’ έμοιαζε. Η σχέση μου κατέρρεε και ένιωθα πανικόβλητη. Όταν κάθισα να με βάψουν, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει και αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω. Με κυρίευσε η ανησυχία. Τι μου συνέβαινε;”

TRUE LOVE JLO

Θα μου ήταν εύκολο να σκεφτώ ‘αυτή είναι μια πολύ λυπητερή ιστορία’, αλλά δεν αισθάνομαι έτσι πια” προσθέτει στο βιβλίο της η Λόπεζ. “Νιώθω κάτι διαφορετικό: υπερηφάνεια. Είναι τα δύσκολα σημεία της ζωής μας, που τελικά μας βελτιώνουν και πρέπει να τα ‘αγκαλιάζουμε’. Να τα αντιμετωπίζουμε στοργικά, όπως κάνουμε με ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, που του δίνουμε ένα ελαφρύ χτύπημα συγκατάβασης στην πλάτη. Κι αυτά τα δύσκολα σημεία οφείλουμε να τα προσπερνάμε κι όχι να παραμένουμε θυμωμένοι επειδή κάποτε τα βιώσαμε. Ένας μέρος της αγάπης για τον εαυτό μας είναι και να τον συγχωρούμε” γράφει η Λόπεζ.

Συνεχίζω να χορεύω. Δεν μπορώ να κάνω όλα τα βήματα σωστά ακόμη, αλλά χορεύω με την καρδιά μου!” συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ