«Έζησα μία σπουδαία ζωή!» - Τα τελευταία λόγια του Όζι Όσμπορν στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του
Ο Όζι Όσμπορν.
AP Photo/Jeff ChristensenΤο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό frontman των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν, ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής του λίγο πριν την τελευταία του συναυλία.
Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Ozzy: No Escape From Now», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου από την Paramount+, δείχνει όλη την πορεία του στη μουσική αλλά και τη σκληρή μάχη που έδινε με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Ozzy Osbourne φαίνεται να λέει στην κάμερα: «Αν είναι να πεθάνω, δεν παραπονιέμαι. Έζησα μία σπουδαία ζωή!» σε μια ανατριχιαστική, τελευταία δήλωσή του.
Στο ντοκιμαντέρ μιλούν με συγκίνηση η σύζυγός του Σάρον, τα παιδιά τους αλλά και παλιοί του συνεργάτες, όπως ο Tony Iommi, για τις τελευταίες στιγμές του Πρίγκιπα του Σκότους.
Στην μάχη για την διεκδίκηση της προεδρίας της Γαλλίας ο Μπρουνό Ρεταϊγιό
21:45
Συνάντηση Ζαχαράκη – Γκίλφοϊλ: «Χτίζουμε γέφυρες γνώσης μεταξύ των δύο χωρών»
21:33
Τραμπ για Ιράν: Πιθανή συμφωνία μέσα στον επόμενο μήνα - Τι είπε για την δεύτερη φάση (vids)
21:21
ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΥΤΟΨΙΑ: Βιολάντα: Η διαρροή προπάνιου ήταν γνωστή από το καλοκαίρι του 2025 – Μαρτυρία μηχανικού
21:19