ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζάνετ Τζάκσον είναι έγκυος στα 50 της και δεν το κρύβει

Η Τζάνετ Τζάκσον είναι έγκυος στα 50 της και δεν το κρύβει

Η Τζάνετ Τζάκσον είναι 50 ετών και δεν το κρύβει. Επίσης, δεν κρύβει ούτε την "φουσκωμένη της κοιλιά", από την οποία θα βγει ένα μωρό... σε λίγους μήνες. 

Θέλοντας να επισημοποιήσει τη χαρά της, πόζαρε στον φακό του People, όπου απεικονίζεται με το χέρι της να κρατά την στρογγυλή κοιλιά της, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο.

Στο αποκλειστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που τραβήχτηκε σε μια παραλία, η τραγουδίστρια φοράει ένα στενό λευκό φόρεμα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

«Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία μας» δήλωσε στο περιοδικό, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

janet jackson pregnant 2016 tgj 600x800

Η μικρότερη αδελφή του βασιλιά της ποπ μουσικής, Μάικλ Τζάκσον, που απεβίωσε το 2009, είχε αιφνιδιάσει τους θαυμαστές της τον Απρίλιο όταν ανακοίνωσε τη ματαίωση της παγκόσμιας περιοδείας της. Τότε είχε πει ότι ήθελε να «κάνει οικογένεια» με τον σύζυγό της –με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2012– τον μεγιστάνα από το Κατάρ Ουίσαμ αλ Μάνα.

janet jackson 600x800 copy

Λίγες εβδομάδες αργότερα, πολλοί ιστότοποι που εξειδικεύονται στις ειδήσεις για την ζωή των διάσημων είχαν γράψει ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος. Πάντα διακριτική στην προσωπική της ζωή, η Τζάκσον δεν είχε αντιδράσει όμως πρόσφατα την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να κάνει τα ψώνια της σε ένα κατάστημα με βρεφικά στο Λονδίνο.

Αν ο Μάικλ ήταν ζωντανός σίγουρα θα αφιέρωνε ένα τραγούδι στο ανήψι του (δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι).

Michael Jackson - Liberian Girl

ΔΗΜΟΦΙΛΗ