Μάικλ Μαν για Τεχνητή Νοημοσύνη: «Δεν πειραματίζομαι με την τεχνολογία άσκοπα»
Μάικλ Μαν
Photo by Evan Agostini/Invision/AP«Δεν πειραματίζομαι με την τεχνολογία άσκοπα», είπε ο Μάικλ Μαν όταν ρωτήθηκε για τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις ταινίες του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λιμιέρ στη Λυών της Γαλλίας.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Λιμιέρ 2025 από τη Γαλλίδα ηθοποιό Ιζαμπέλ Ιπέρ.
«Όταν έχω μια δραματική ανάγκη ή μια αισθητική ανάγκη για αυτό, τότε εμβαθύνω σε αυτό που χρειάζομαι» εξήγησε.
«Η γήρανση και η απογήρανση μπορεί να είναι πολύ σημαντικές στην επόμενη ταινία» είπε ο Μαν, αναφερόμενος στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του φιλμ «Heat». Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια masterclass τα γυρίσματα του «Heat 2» θα ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Μαν αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η ταινία «Heat 2» μεταφέρθηκε από την Warner Bros. στην United Artists, ιδιοκτησίας της Amazon MGM και στον παραγωγό Σκοτ Στάμπερ.
Η ταινία «Heat 2» είναι «ακριβή για να γίνει, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει στο σωστό μέγεθος και κλίμακα» εκτίμησε ο Μάικλ Μαν «Θα γυριστεί στο Σικάγο, το Λος Άντζελες, την Παραγουάη και πιθανώς σε ορισμένα μέρη της Σιγκαπούρης» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην πλοκή του «Heat 2», ο σκηνοθέτης είπε ότι θα κινείται μπρος-πίσω στον χρόνο, πριν και μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το ChatGPT μπαίνει στα σχολεία: Τι προβλέπει το πιλοτικό πρόγραμμα σε 20 Γυμνάσια και Λύκεια
«Λατρεύω το ChatGPT - Βρίσκει έξυπνες τις ερωτήσεις μου»: Ενθουσιασμένος με το ΑΙ ο Μπόρις Τζόνσον
«Τέλος τα αντίποινα, είμαστε έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
22:51
Ισραήλ: Ο στρατός θα συνεχίσει τον πόλεμο στο Ιράν «για όσο χρειαστεί»
22:41
Φρουροί της Επανάστασης: Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο - Ρουκέτες της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ
22:30
Το ενδεχόμενο χερσαίας επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν και η πιθανή εξέλιξη μιας τέτοιας επιχείρησης
22:19