Διακοπές στα Χανιά για τον Μικ Τζάγκερ - Τι δήλωσε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Ο Μικ Τζάγκερ
AP Photo/Scott HeppellΣτα Χανιά βρέθηκε για τρεις ημέρες ο κορυφαίος φρόντμαν των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, ο οποίος και επισκέφθηκε τον πλούτο των αρχαιολογικών μνημείων που φιλοξενεί η κοσμοπολίτικη «μητρόπολη» της Κρήτης.
Ο θρύλος της ροκ εθεάθη στο Ενετικό Λιμάνι από όπου και αναχωρούσε πλέον από τα Χανιά.
Ο Τζάγκερ κατά την παραμονή του στο νησί επισκέφθηκε την Αρχαία Ελεύθερνα το Σάββατο (1/11), ενώ την Κυριακή (2/11) περιηγήθηκε σε ιδιωτική ξενάγηση στην ανασκαφή που πραγματοποιείται στον λόφο Καστέλι, σύμφωνα με το zarpanews.

Ο Μικ Τζάγκερ
zarpanewsΜετά από ξενάγηση στη Νεκρόπολη της Ορθής Πέτρας και στο Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας, ο 82χρονος ροκ σταρ γευμάτισε σε ταβέρνα της περιοχής.
Με αφορμή, δε, την παρουσία του στην εκδήλωση στο βρετανικό μουσείο, η οποία ήγειρε αντιδράσεις, όταν ερωτήθηκε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, απάντησε: «They are still there» (Είναι ακόμα εκεί).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Βγαίνει αυτή η φούστα;» Το ντουέτο της Τίνα Τέρνερ και του Μικ Τζάγκερ που ηλέκτρισε το Live Aid
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε βάρος 16χρονης που μαχαίρωσε 14χρονη
16:03
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον γιο του Μιχάλη Κατρίνη - Για τι κατηγορείται
16:00
Λαμία: Αγρότες έκλεισαν τον κόμβο του Μπράλου για δύο ώρες
16:00
Βρετανία: Έπείγουσα έρευνα της ξένης παρέμβασης στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
15:58